Tofas Team

Tam Versiyon: Motorda Patırdama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar arabaya bayağıdır binmiyordum bugün çalıştırdım bi kontrol ettim motor aşırı bir şekilde patırdıyor lpg den benzine aldım yine aynı yedek buji ve kablo vardı sıfır duruyordu onları taktım yine aynı patırdama hala devam ediyor avansa baktım birz oynadım yine aynı çok canımı sıktı neden olabilir aceba. Motor sürekli patırdıyarak sallanıyor çok kötü birşey kafayı yemek üzereyim.
aynısı benim benzinde yapıyor ama motor soğukken ısınınca geçiyor...ustaya sordum karbüratör temizliği yapalım düzelir dedi...bi ara yaptırmayı düşünüyorum...
Yok yok kardeş ısınınca da devam ediyor bu gıcık şey bana masraf açacak.
Külbütörden hava filtresine gelen havalandırma hortumunu söküp denedin mi?
İnşallah conta problemi değildir Confused
Ona da baktım yağ kapağını çıkarıp sesi dinledim onunlada yetinmedim aradaki hortumu çıkarıp deliği elimle kapadım yine aynı. contadan ise nasıl anlaşılır.
Buji kablolarını tek tek şaseye yaklaştırıp kıvılcımları incele atlama zayıflık varsa distribütör şüpheli
Tamam denerim usta inş kapak sökmek zorunda kalmam.

karbüratörüm düzenli çalışmadığı için yaprak mikserden verim alamayıp iptal etmiştim. Karbüratörü komple bakıma sokayım diyorum ne kadar masrafı olur aceba daha önce yaptıran oldumu.
bujilerden biri ateşlemiyo bence o yüzden yapıyo dispiratör kapağı çatlamıştır büyük ihtimal 10 15 tl bişey tak yenisini düzelir bence aynısı bnm başımada geldi çümkü.
Hepsini tek tek denedim tekrar bakacağım.
Karbüratör pis olabilir temizliğini yaptır 50 tl'ye hallolur. Benimkininde vidaları yalama olmuş oynuyor karbüratör yerinden onu değiştireceğim yarın motor soğukken bir görsen sanırsın içerde deprem oluyor.
Sayfalar: 1 2 3