Tofas Team

Tam Versiyon: Kaporta&Boya
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar,
aracımı komple boyatmak istiyorum. Dün sanayide fiyat aldım ancak bana pahalı geldi. Aracım 88 model yeni kasa doğan kaportacı araçtaki tüm çürükleri temizleyecek ezikleri v.s düzeltecek. ön ve arka cam lar sökülüp takılması aracın tavan taban koltuklar hepsi sökülüp takılması ona ait 750TL dedi boyacı ise 1000TL istiyor yani malzemesiz bu anlattığım işlerle bana maliyeti toplam 1750TL diğer çıkacak masraflar hariç bu bana biraz pahalı geldi ancak aracı 10 numara toplam istiyorum. Şehirden şehire ustadan ustaya farklılık olur bu rakamda ancak görüşlerinizi bekliyorum özellikle Eskişehir de ikamet eden arkadaşlarımdan tanıdıkları usta varsa bu işi dört dörtlük yapar diyen benimle temasa geçerlerse sevinirim.
Aracınızda ne kadar çürük var ne durumda nasıldır göremiyruz resimde yükleseniz daha iyi olurdu. fiyat 1000 tl boya kapı içlerinede girecekse normal. aynı sekilde kaportada çürükleri bilmiyoruz nerde ne kadar war fazla yoksa cürük ayrıca içinide o bosaltıp toplayacak buda bana normal geldi. İşçiliklerini biliyorsanız fiyatlar normal 4 4lük toplayacaksanızda zaen masraftan kacınmamanız gerekli kullandıgınız her parca orjinal olsun buna dikkat ediniz.
eyvallah sağolasın .. malesef resim yükleyemiyorum. Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur görüşündeyim. Aracımda çürük bolcana binmek için boyatcağımıda düşünürsek fiyat normal ozaman Eskişehir de ikamet eden arkadaşlardan kaporta ve boya "usta" tavsiyelerinizi bekliyorum bu işi yaparken ustalığınıda konuşturmasını istiyorum çünkü çoğu usta bizim araçlarımızla uğraşmak istemiyor bile. Frown
haklısın kardeşim bendede war 88 doğan nere gitsem adam sat bunu üstüne koy değiştir dio
ama bilimiyoki ben arbmı sewiym yaptırmak istymBig Grin
Tabani da istemissiniz kapilar da dahilse boya normal. Camlar sokmek ne kadar ugrastiriyor bilemem ama tum arabayi soyup tekrar takacak iscilikte pazarlik edebilirsiniz. Izmir sanayidede fiyatlar boyle. Birmot fiat baisinde komple dis boya kaporta 2500..