Tofas Team

Tam Versiyon: Facebook sayfasına adminlik istiyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Ben tofasteam'a üye olalı yaklaşk 4 5 ay gbi bi süre oldu. O günden beri facebook sayfasına bakyrum beğenen kişi sayısnda fazla bi değşklik yok. Facebookta genelde online oluyorum. Eğer sayfaya adminlik verirseniz foruma ve facebook sayfasna daha çok üye kazandırcğma inanıyorum.
bu konuda emre sana destek çıkıyorum haklısın forumda 7bin üye var facebook sayfasında 800kişi bnce facebookta 2-3binlere çıkıp forumdaki arabalarımızı sergilemeliyiz,bu konuda kendine güvenenin tam ise hiç olmasa denenmelisin bn umutluyum snden çünkü aracının profil sayfası olan 06 vul 43 baya paylaşımların oluyor takip ediyorum...
Eyvallah abi saolasın. Ben kendi aracımın sayfasını açalı 3 4 ay oldu. Buna rağmen bu forumun sayfasından daha çok üyesi var. Eğer forumun sayfasına admin olabilirsem askere gidene kadar 3000 felan yaparım diye düşünüyorum. Destek olabilecek bi çok tanıdğm felanda var.
Bi destekde benden emreye
Kurucumuz Ali konuyu görünce değerlendirir ben de face sayfamızın ilerlemesini istiyorum.İlgin için teşekkür ederim.
Saol volkan. Bakalm hayrlsı artık.
Bende gönüllüyüm bu işe. Facebookta hep online oluyorum. Malum İnternet cafe çalıştırıyorum. Yapacak birşey olmuyor Smile Uygun görülürse beninde aklımda vardı bu facebook sayfası. Birşeyler yapalım.
Emre konuşalım.
tofasteam@hotmail.com
eğer sadece görüş bildirmek gerekirse facebook sayfası gereksizdir arkadaşlar. begenı sayısı 1000 olmus 10000 bın olmus pek bi fayda etmiyo önemli olan sitedir. siteninde reklamı olsun dıye ugrasıyoruz dersenız baska yolları denemek lazım facebook begenılerı cok basit
bnde destekliyorum aktif olmasından yanayım Big Grin
Sayfalar: 1 2 3