Tofas Team

Tam Versiyon: 1987 şahin gaz yememe sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar merhaba. aracımın lpg benzin geçiş sağlayıcı bozulmuştu ustaya gittim sıfırdan tesisat ve anahtar takıldı.. Takıldıktan ilk gün sonra araba çalışmamaya başladı. zor çalışıyordu . giderken tekrar istop ediyordu. Bugün yolda kaldım trafiğin ortasında bu sefer hiç çalışmadı..

Arkadaşlarla zar zor bi tamirciye götürdük adam bu karbiratorun ordaki gaz borusunu çıkarttı tornavida ile birşeyler yaptı araba tık diye çalıştı. Tekrar çıktım ordan tekrar istopladı ve orda bıraktım arabayı.. Usta diyoki akü şarj etmiyo.. Akü dolu araba gırın gırın ediyo gaz gelmiyo tahminimce sadeec boruyu sökmeye üşendim.. acaba aklınızdaki sorunlar neler arkadaşlar sizce?

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Öncelikle kendini üye tanıtım bilgileri bölümünde tanıtmalısın
Ama sorunu pas geçmicem lpg beyninde röle yoksa eklettir ya da elimden gelir diyorsan
şurda anlatmıştım
Usta Atiker Marka tüplerde anahtarlarda sıkıntı oluyor yani her 10 anahtardan 6 tanesi falan arızalı cıkabiliyor. benzinde tüpte yakıt karışıp arabayıda bogabilir yada gazı kesip çalıştırmayabilir.Bu durum belki basşka markalardada olabilir. Yani herşeyen kaynaklanabilir benimkisi sadece tahmin taktıralı 1 bucuk sene oldu 1 bucuk senede 3-4 kere anahtar bozulup değişti..
arkadşalar yorumlar için saolun fakat şöyle bir durum var. kontagı açtıgımda lpg düğmesi yanıyor ve 10 sn sorna tık diye sönüyor. benzine çektiğimde sorun yok benzinde denemedim benzin yoktu ama benzine çekerken sabit kalıyor. lpg de tık diye kapanıyor birden
Tamam işte kırmızı yada turuncu bir ışık vardır o ilk kontağı açınca direk gazı veriyor devamı gelmeyince gaz geldiği için gaz düğmesi sönüyor normal bisey o
valla sorun her ne olursa olsun insan üzülüyo 1 senedir biniyorum ilk defa yolda bıraktı Smile o zaman ben yarın bi tesisatı çektirdiğim yere uğrayım petrol ofisinde bi gazcıda yaptırmıştım..

(28.03.2013, 00:03)Özgür37 yazdı: [ -> ]Usta Atiker Marka tüplerde anahtarlarda sıkıntı oluyor yani her 10 anahtardan 6 tanesi falan arızalı cıkabiliyor. benzinde tüpte yakıt karışıp arabayıda bogabilir yada gazı kesip çalıştırmayabilir.Bu durum belki basşka markalardada olabilir. Yani herşeyen kaynaklanabilir benimkisi sadece tahmin taktıralı 1 bucuk sene oldu 1 bucuk senede 3-4 kere anahtar bozulup değişti..

1 senedir ilkkez değiştiriyorum ondada sigortası yanmış sonra şase yaptı yandı . inşallah büyük bi sorun çıkmaz yarın ustayı çağırıvericez napalım Smile
Buyuk ihtimal sizin sorununuz kesicilerde benmde basıma geldi böyle bir olay kesiciler değişti sorun duzeldi ilk once anahtar dediler daha sonra baktılar olmadı sonra kesici değişti sorun duzeldi.
arkadaşlar petrole kadar ittik arabayı gazcıya götürdüm motou açtı baktı bagajı aç dedi bu tüpün şamandrasında bi vida gibi bişi var onu çıkarttı yenisini taktı sorun düzeldi Smile