Tofas Team

Tam Versiyon: LPG dolum ağzı kaçağı...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İkidir tüp açlıktan sonra LPG dolum ağzında fisirdama seklinde kaçak var ilkinde dolum ağzındaki Bilye ile oynadım biraz gaz çıktıktan sonra kaçağı kesti ve Bilye sabit kalmıştı bugun ise aynı olay basıma geldi bilye ile oynadım biraz gaz çıktıktan sonra kaçağı kesti ama bilye serbest kaldi oynuyor sikisik degil.Bı arkadas dolumdan sonra dolum hortumunda kalan çıkar tanktan gaz çıkmaz dedi Samandıra keser diyor ne kadar doğru ? Ne yapmam gerekir yardım Huh LPG atiker marka 2012 5. Ayda takılmış.
aynen dediği gibi sadece dolum agzındaki boruda kalan cıkar size zararı sadece pompayı basarken kacırırsa dısarı cıkan gazında parasını vermiş olursunuz bence ona dikkat ediniz değiştiriniz mak.25tl dolum agzı montajı vs.
dolum ağzına toz vs. yüzünden pislik birikmiştir ve bilyanın tam kapanmasına engel oluyordur..dolum ağzından tanka kadar olan borudaki gaz bitince sızıntı sona erer ama genede risk taşır..dolum ağzını güzelce temizle ve bi kapak uydurmaya bak..sürekli aynı sorunu yaşıyorsan parçayı değiştir için rahat olsun
(27.03.2013, 20:55)elk_35 yazdı: [ -> ]Çift bilya sistemi olması lazım biri depoda biri dolum ağzında.Bende de gaz alınca borudakini atıyor,zararı olmaz ama gene de sakat iş yaptırmakda fayda var.

Risk taşıyor yaptırmak lazım o zaman Smile

(27.03.2013, 20:58)pisyanci yazdı: [ -> ]aynen dediği gibi sadece dolum agzındaki boruda kalan cıkar size zararı sadece pompayı basarken kacırırsa dısarı cıkan gazında parasını vermiş olursunuz bence ona dikkat ediniz değiştiriniz mak.25tl dolum agzı montajı vs.

Sadece gaz dolumundan sonra kacak var kardesim göstermek lazım o zaman.

(27.03.2013, 21:02)staradis yazdı: [ -> ]dolum ağzına toz vs. yüzünden pislik birikmiştir ve bilyanın tam kapanmasına engel oluyordur..dolum ağzından tanka kadar olan borudaki gaz bitince sızıntı sona erer ama genede risk taşır..dolum ağzını güzelce temizle ve bi kapak uydurmaya bak..sürekli aynı sorunu yaşıyorsan parçayı değiştir için rahat olsun

Kapağı ilk kacak olayından sonra taktım ama geç kaldık sanırım Smile 3. LPG alımından sonra bı göz atıyim o şekil ustaya götürüyum bakalım ne olacak..
Anladım olayı simdi ama değişse daha güzel olur gibi sonucta benzinlikte o gazın sıkmasını bekleyemezsiniz veya acil bi işiniz olur Türk soförleri kim olursa olsn bunu sölememe ragmen akrabalarım tanıdıklarımda yapıyor sigara izmaritini camdan sallıyor olur ya aksilik vs. siz basarsınız lastikte oraya atar Allah korusun sonu felaket olur olmaz demeyin küçükte olsa bi ihtimal ihmale gelmemeli bu gaz işi kazasız belasız.
(27.03.2013, 21:17)pisyanci yazdı: [ -> ]Anladım olayı simdi ama değişse daha güzel olur gibi sonucta benzinlikte o gazın sıkmasını bekleyemezsiniz veya acil bi işiniz olur Türk soförleri kim olursa olsn bunu sölememe ragmen akrabalarım tanıdıklarımda yapıyor sigara izmaritini camdan sallıyor olur ya aksilik vs. siz basarsınız lastikte oraya atar Allah korusun sonu felaket olur olmaz demeyin küçükte olsa bi ihtimal ihmale gelmemeli bu gaz işi kazasız belasız.

Valla her şeyi düşünmek lazım kardesim en kısa zamanda gidiyim.