Tofas Team

Tam Versiyon: ön camdan içeriye su alma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
s.a arkadaşlar aracımın ön camın oralardan su aldıgını farkettım bunu nasıl onleyebılırım yardımlarınızı beklıyorum.camı sokmekte ıstıyorum fılm cekmek ıcın ıkısını bır arada yapmak ısıme gelıyor =)
a.s ustam ön camı bi sökünüz çürük var mı kaportada bakınız yoksa buyuk ihtimal fitilden alıyordur fitil değiştirerek takınız birde asagı köşelerde tahliye delikleri olur onlar tıkanmıs mı bakınız ordanda alıyor fitil kötü oldugu zaman iyi oldugundada çürütür.
Mustafa gerekli açıklamayı yapmış, ancak ben cümlenin son kısmında kaldım, ön cama (büyük olan) film mi çekmeyi düşünüyorsunuz
Mustafa sökümü hakkında bilgide verirsen çok iyi olur.Teşekkür ederim yardımın için

Evet Serkan ön cama çekmeyi düşünüyorum.
Sökmesi basit düz bir tornavida yardımıyla iceriden cam lastiğini asagı bastırıp cama fazla sert olmamak sartıyla vurursnız cıkar. takarkende cam lastiginin etrafına kalın bir ip dolayıp içeriden yavas yavas çekmesi gerekli dsarıdanda birisinin hafif bastırması lazım tam oturdugundan emin olunuz. yapamam derseniz camcı takar 10 liraya
teşekkür ederim Mustafa resımlerı paylaşırım başka arkadaşlara faydası olur
benim de ön camın köşelerinden su alıyordu..pedalların orası göl oluyordu..gittim camcıya söktürdüm..mustafa arkadaşımızın dediği gibi tahliye boruları dolmuştu..temizlemek yerine 7+7 14 liraya 2 tane alıp yeni tahliye borularını taktık.cam monte ettikten sonra usta bir de cam fitilinin arasına silikon sıktı güzelce..kaymak gibi oldu..artık yağmurlu havalarda kafam rahatt..bi damla bile su girmiyor içeri Big Grin camcı silikonlamayla beraber 20 tl aldı o kadar..
bemimde aynı dert var bende götüreyim yaptırayım ozaman uğraşmayım hiç =) usta işi başka olur =) istanbul gaziosmanpaşa civarında önerebilceğiniz usta varmı ?