Tofas Team

Tam Versiyon: yine kaporta.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
merhaba arkadaşlar bu gün aracımın şöför kapısındaki cam mekanizmasındaki sorunu kaportacıya göstermek için gittim. Sağlam usta dediler ama bu kadarınıda beklemiyordum açıkçası.
Cam için gittim adam arabayı bir incelemeye başladı bana 1 yerde pas gördüğünü kapı aralarında boya çok ince olduğunu ve motor kulaklarının (2sininde) yanlarındaki şaselerde baş parmak kadar çatlak olduğunu söyledi.

hayatımda il kez bir kaportacı arabayı itina ile inceledi hayran kaldım. dedim usta sen bu işi yaparsın.

motor kulaklarının olduğu yere 100 tl istedi motor kalkıcakmış
çürük yerle kapı arasına da 15-20 atarsın sıfır gibi olur dedi.
ben dükkandan çıkarken şöför kapısındaki cam krikosunu dağıtıyodu onda da 10-20 atarsın dedi Smile

anlaştık p.be günü arabayı alıcam. eğer beğenirsem bursadaki arkadaşlarada önermeyi düşünüyorum Smile
H.olsun dikkat etmek lazım tabi şaselere motor kulaklarına Allah muhafaza yolda kucaga alırsınız kulak kırarsa. Fiyatlar bana uygun gibi geldi sanki.
Ağzına bi cigara yakıp da "oho bunda iş çok sana pahalıya patlar ama ben şuna buna yaparım" dememiş en azından Gülümseme helal olsun deyip bi harçlık daha veririm öyle ustaya
p.be yada cuma günü görücez bakalım Smile
Çok var öyleleri ama bulmak zor bizde kör talih nerde mal oraya giderik Big Grin
(27.03.2013, 04:21)berkayguzelbeyoglu yazdı: [ -> ]p.be yada cuma günü görücez bakalım Smile

berkay sondurum nedir aracı aldın mı işçilik nasıl???
valla fiyat balonlama değil.normal gibi geldi bana.izmitte usta yok ki bizim sağlam yerleri de bozuyolar.adama cam krikosu diye gidiyosun düğmesini yapmadan yolluyo.
Netim olmadığı için geç yazıyorum kusura bakmayın Aracımı aldım işcilik hoşuma gitti. Açıkçası hata yapmadan pek iz bırakmadan hatta anlaşmadığımız halde ekstradan tabanın bir kısmına zift atması hoşuma gitti ama aracı biraz kirli teslim etti özellikle şöför kapısındaki döşeme toz içindeydi temizlemek baya zaman aldı ama işcilikten memlun kaldım diyebilirm.
sen aldanma genede iyi incele gösteriği yere bak tel atıp geçmesin düzgün olsun iyi incele pek fazlada samimi olma ustalarla :G