Tofas Team

Tam Versiyon: Karar veremedim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Cümleten SelamünAleyküm. Benim makinaya yeni bir imaj düşünüyorum. Allah izin verirse yeni bir görünüme sahip olacak. ( Orjinallik çizgisini aşmadan )
Benim makina 92 model Orjinal kırmızı ( Nar çiceği ) rengine sahib.
Çevremde arkadaşlarım. Arabayı yere basıp jantları değiştirmeden tamponlarıda slx tipi tampon ( Alt kısımları arac rengine boyamamı ) söylüyorlar.
Ben ise 15 BBS takıp sadelikte keyfime bakmak istiyorum.
Ama henüz karar veremedım ve sizlerin fikirlerinide almak istedim. Saygı değer Arabadaşlar Big Grin Yani sen nasıl istiyorsan öyle yap demeyin. Fikir sunun Big Grin Konu saçma gelebilir. Ama ne bilim danışmak istedim sizlere.
bunlardan makinamın fotoğrafları
[Resim: 60255010151220028119484.jpg]
[Resim: 23630784.jpg]
[Resim: 53141392.jpg]
[Resim: 12502502.jpg]
[Resim: 82249062.jpg]
[Resim: fotoraf039a.jpg]
ben olsam slx 6 kol jant tamponun alt tarafını,panjuru,far çıtalarını,aynayıda gövde renginde boyarım.transparanları söker içerisini karartma yaparım sinyallere transparan çekerim.Stoplarıda slx stop şeklinde yaparım.havalar iyi oluncada pasta cila tamamdır.
bence arkadaslarının dediği gıbı ön panjur,tampon altlarını arabanın rengıne boyaman,ön sinyaller ve stopları değiştirmen yeterlı olacaktır.jant konusu sana kalmış boylede olur.bbs yada 5 kol 6 kolla da olur.Smile kolay gelsın
Ön taraf bogmus sanki aracı sürekli bi siyah farlardaki ve sislerdeki folyodan kurtulmak lazım ilk başta marşpiyeldeki nikelaj bıcagıda sökün tampon altlarını gövde rengi yapın ızgarası siyah kalsın. 5 kol yada 6 kol atıp seyrine bak usta :G
Arkadaslar yazmıs ama birde ben içimi dökeymGülümseme far cıtası , panjur,aynalar,tampon altları gövde rengi olmalı jant olayı tamamen size kalmıs bbs gider 6 kol tercihimdir ama bbs daha havalı durur bbs'e göre tatlı bi sekilde basılmalı arac sinyaller farlar orjinal durmalı trans paran felan bana hitap etmiyor Big Grin arka stoplar slx orjinal tip ve slx plakalıkla bir bütün saglanmalı birde eksozunuz ya ayarlanmı yada bi kafa takılmalı Big Grin
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-slx-jant-orjinal-parlak-119283647/detay
6 kol jant Panjur ve stoplar değişmeli..Tampon altları ve aynalar boyanmalı..

Eğer bbs düşünürseniz oda çok yakışıyor.. Ama gönlüm ilk seçenekten yana...

Bende karar verme aşamasındayım aklımda 3 jant var lf 121 , brock veya 6 kol..
Tamponları boyamasan bile bbs takıp panjur ve aynaları boyayıp bir de pasta cila çektin mi tadından yinmez. Big Grin Arkadaşların da dediğin gibi ön taraftaki folyolar boğmuş onları sökmelisin.
bana kalırsa
-bbs tak
-pasta cila
-farların dışını değil de içini siyah yap
-sinyallari siyah folyo ile karart
-üç bacak panjur tak
-tampon etekleri,aynaları ve panjuru araç rengine boyat
-stopları değiştirip üzerine kırmızı film yapıştır
-egzoz başlığı taktır
-egzoz altındaki ve maşbiyellerdeki kromları sök
-çamurluklardaki reklam yazılarını kaldır
-kapılara slx kapı koruma bandı mıdır nedir ondan yapıştır
-amerikan park tak
tamamdır Big Grin
farlardaki karartıdan kurtul, sadece içini siyah yap Gülümseme 3 bacak kırmızı panjur ile daha hoş olur bence de.
Kullanım açısına göre Bbs de takılabilir 6 kolda , bende şuan Bbs var ama aile aracına pek gitmedi bide bbs takınca insan sürekli bişeyler yapmak istiyo suan 6 kola dönmeyi düşünüyorum tarz değiştircem(biraz mecburiyetten aile aracına 6 kol daha iyi oluyo) , zevkine göre bence kendin karar ver abi 6 kol alırsan sade yapmalısın ki şuanki haline bakarsak sen farklı şeyler seviyosun Bbs daha çok gider.
Ankara içi olsaydın ve Bbs ye karar verseydin bendekileri satıyorum abi belki sen alırdın.
Sayfalar: 1 2