Tofas Team

Tam Versiyon: Yakıt
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar abartı egzoz aldım. Yakıtım km ye 1tl ye ulaştı. Sonra söktürdüm çekişin arttığını o dakika hissettim ve yakıtım 25krş'a indi. Asıl sorum şu tasarruf cihazları. Televizyonda reklamlarda gördüm. Aldım. Lpg hortumuna bağladım yakıt düşer mi?Resimdekinin aynısı.(Model-renk hariç)[Resim: cihaz_11.jpg]
bunun pek faydası olmuyor yani ama tabi bn hissedemedim heralde.
ben olmıcağını düşünüyorum manyetik alan falan yapabilir ama gaz hızlı aktığı için bir fayda göstermesi zor
Anladım teşekkürler.
slm arkadaşım bende almıştım 4 depo gaz bitirdim hiç bir faydasını görmedim her depodada aynı km yaptı aracım hani ürün kötü demiyorum belki benzinde bir faydası olabilir ama lpg de hiç olmadı.
Çok kez söyledim yine söyliyeyim. Çekiş kesinlikle arttı. Hatta alet kelepçelerden çıkmış ve aracın çekişi anormalleşti.Sağa çektim aleti tekrar kelepçeledim çekiş eski haline geldi.Ama yakıtta en ufak bir fark görmedim.
Peki çok teşekkürler. Faydasını görürüz inşallah
Yani bu konuda kimseyi yanıltmak istemem.Arkadaşın tempra motor şahinine aynı şekilde taktık ama o araçta bir fark olmadı.Genelde internette çekişte bir fark olduğunu yazmışlar ben de ona inanarak aldım ve farkı gördüm.Ancak farkı görmeyen kullanıcılar olduğu da bir gerçek..Taktıktan sonra rölantim artmıştı rölantiyi biraz kısmak zorunda kalmıştım.Bana sorarsanız bu cihazı alıp farkı görebilme ihtimalindense,motorsilk bor katkısı almanız daha mantıklı olur.Sonuçta bu cihaz 2 tane mıknatıstan oluşuyor.Evde kendiniz bile yapabilirsiniz..
HAklısınız
kardeş bu mıknatıs bildiğiniz mıknatıs değil farklı pahalı bir mıklatıs bu mıklatısınız aynısı harddisklerde var ben taktım bakalım bir tane bir yerden elime geçti farkı yazarım foruma
Sayfalar: 1 2 3 4