Tofas Team

Tam Versiyon: Conta Yaktık :(
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Bugün Takılıyodum Sanayide Neyse jantlara felan bakınıyorum usta geldi arbanın altındaki su ne dedi bende baktım anaaa harbi o neki die düşündüm açtık kaputu sağa sola su sıçramış suya baktım 2 saat once doldurmuştum gene azalmış eksiltmiş sürekli oluyodu ama bi aralar düzelmişti tekrar oldu bu sefer ucuna gelmiş sanırım Big Grin neyse motoru ustaya gösterdim conta yakmış dedi contayıda daha 1.5 ay önce orjinali ile değişmiştim nie böle yaptıki şimdik hararet 70 i geçmiyodu 90 oldu 90 ıda geçiyo artık neyse usta bidaha açtı radyatörü su yok o.O conta yakmış dedi verdim anahtarı yarın akşama alıcam aracı aceba nie böyle yaptıki anlamadım contayı orjinali ile değişmiştim bi sıkıntı yoktu birde diyelim akşam arabayı garaja koydum sabah çalıştırdım arabanın içinden su sesi geliyo fışşş die o neki aceba Tofaş aldım her 2 haftada bir sanayiye gidiyorum derlerdide inanmazdım hastası olmasa satıcamda kıyamıyom kerataya Smile Yardımlarınız İçin Teşekkürler

birde bana kaça patlar bu conta tamiri ?
Tofaşla sanayiye gitmenin hiç anlamı yok adam gibi yapınca sanayi yuzu görmüyorsun Tofas yabana atılacak araba değil cogu avrupaya taş cıkartır. sen contayı değiştirdikten sonra tekrar kapak sıktırmaya gittin mi. belli bi süre sonra kapak gevsiyor tekrar sıkılması lazım yani oturması için bende conta değiştiridm 5 yıl oldu daha sıkıntı vermedi çok şükür aracıda sakin kullanan biri asla değilim. bence senin veya ustanın ihmalinden dolayı böle bi sıkıntı cıktı yada ters giden birseyler var . sende büyük ihtimal havasını almadıgından ses geliyor yada contan yandıgından ses gelmiştir. termostatın ne durumda aracında antifiriz kullanıyormusun bunlara baktır fan müşürün ne alemde içeriyede manuel bi fan dugmesi koyarsan faydalı olur yazları.
(22.03.2013, 14:59)pisyanci yazdı: [ -> ]Tofaşla sanayiye gitmenin hiç anlamı yok adam gibi yapınca sanayi yuzu görmüyorsun Tofas yabana atılacak araba değil cogu avrupaya taş cıkartır. sen contayı değiştirdikten sonra tekrar kapak sıktırmaya gittin mi. belli bi süre sonra kapak gevsiyor tekrar sıkılması lazım yani oturması için bende conta değiştiridm 5 yıl oldu daha sıkıntı vermedi çok şükür aracıda sakin kullanan biri asla değilim. bence senin veya ustanın ihmalinden dolayı böle bi sıkıntı cıktı yada ters giden birseyler var . sende büyük ihtimal havasını almadıgından ses geliyor yada contan yandıgından ses gelmiştir. termostatın ne durumda aracında antifiriz kullanıyormusun bunlara baktır fan müşürün ne alemde içeriyede manuel bi fan dugmesi koyarsan faydalı olur yazları.

sanırım aracı aldığım kişi düzenli kullanmamış conta işini hallediyim bi servise tamamen bakımlarını yaptırıcam antifirizle su karışık kullanıyordum azaldıkca su koydum artık antifiriz pek kalmamıştır işi bitsin tamamen antifiriz koyucam yağ felan değişcem fan 80 i geçince felan çalışıyor önceden 70 i geçmezdi hararet pek çalıştığını duymazdım ama sürekli çalışmaya başlamıştı son zamanlar contayı değiştim derken serviste değiştirmişlerdi gerekeni yapmışlardır saten değiştikten sonra su felan eksiltmemişti son 3-4 gündür araba resmen suyu içiyor Big Grin conta gitmiş aceba biliyormusun maliyeti ne olur bana usta kapakta çatlak felan varsa kaynaklanır ayarları yapılır 300 felan tutar dedi ?