Tofas Team

Tam Versiyon: Üzücü Bir Kaza :(
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Öncelikle konu yanlış yerdeyse affola.Bugün arkadaşla geziyorduk.Komşu köye uğrayalım dedik.Bir de baktık girişti TIR ın arkasında bir Kartal.Arkadan vurmuş TIR a.Fazla sert vurmamış ama araçta çamurluk ve ön kaput pert olmuş.İşin üzücü yanı aynı iş yerinde çalıştığım çok sevdiğim bi abinin arabası.Eşi kullanıyomuş.Fren pedalından ayağı kayınca duramamış.Araba 2000 model 1.6 İE Kartal.Tek bir değişen boya olmayan bir araç fabrika çıkışlı LPG takılı olan bir araç.Tertemiz cillop gibi bir araçtı full orjinaldi.Adam satılığa çıkarmıştı arabayı ama başına gelene bak Frown Allah kimseye kaza bela vermesin.
abi önemli olan cana gelmesin araba gider gelir ama can allah tarafından bi kere verilmiştir. Allah hepimizi kaza beladan korusun..
Büyüklerimiz derdi bir malın satılacağını kulağına duyurma diye besbelli nazar cana geleceğine mala gelsin geçmiş olsun kardeş.
Geçmiş olsun dikkat etsende olacagı varsa oluyor cok sukurki kimseye zarar gelmemiş tabi malda canın yongası bunada şükür denmeli bence.
Geçmişler olsun, kazanın hepsi kötü de garibana olunca daha bi üzülüyor insan ya Confused Kullanana bişe olmamıştır inşallah
Bunada şükür daha beteride olabilirdi. Aracın durumuda önemli ama öncelik içindekiler.
Olcak ile Öleceğe çagre yok. Geçmiş olsun Önemli olan cana gelmesin mal herzaman gelir.
kısmete bak. geçmiş olsun