Tofas Team

Tam Versiyon: radyatör tıkayıcı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
slm arkadaşlar benim yağ kapağı gevşek kalmış düşmüş motordan dönen pervane olduğundan pervaneye çarpar oda gider radyötöre vurur radyotörün birkaç yerinde iz var su eksiltmeye başladı şu sıralar ama az bu radyötör tıkayıcılardan kullanan varmı iş görürmü yani ?
(20.03.2013, 11:29)hakan68 yazdı: [ -> ]slm arkadaşlar benim yağ kapağı gevşek kalmış düşmüş motordan dönen pervane olduğundan pervaneye çarpar oda gider radyötöre vurur radyotörün birkaç yerinde iz var su eksiltmeye başladı şu sıralar ama az bu radyötör tıkayıcılardan kullanan varmı iş görürmü yani ?

Ben kullandım. fakat delik 1 cm ve daha büyükse işe yaramaz.daha küçük çatlak ve kaçakları kapatıyor. lehimle kapatabilirsin.
Ben kullandım pek işe yaramadı .Ama geçen gün arkadaşım double-up marka tıkayıcı aldı anında işe yaradı.Gerçi bunları kullanmak ne kadar doğru orası tartışılır..
Ben de lehim olayını biliyorum tıkayıcı için bişe diyemem geçmş olsun bu arada
Bi arkadaşım kullandı ufak ufak su eksiltme vardı kullandı eksiltmeyi kesti ama nerden su kaçırdığnı görememiştik.
Tıkayıcı işe yarar ama uzun vadeli kullanacaksan radyatörcüde lehimlettir.Zaten radyatörcünün alacağı 10 lira tıkayıcıya vereceğine radyatörcüye verirsin kafan rahat olur radyatörüde kendin sökersin çok zor birşey değil.