Tofas Team

Tam Versiyon: Karaşimşeğe makyaj vakti geldi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese selam arkadaşlar. Arabama uygulamak istediğim bir kaç şey var ama önce size bir danışayım diyorum. Malum arabayı şu sıralar satabilirim daha gösterişli olması lazım. Arabayı abartmayacak şekilde pıstırmak istiyorum camlarımdaki filmi yenileyip komple 3 numara film çekip birde ön tampona karlık atmayı düşünüyorum ama sizce nasıl olur? Tahminim 100 lirayı geçmez bu yapacaklarım çünkü karlıkla film olayını halledeceğim tek mesele arabayı pıstırmak. Ama kafama şu takılıyor arabayı pıstırırsam bana ne gibi zararı olabilir? Çünkü burda birisi şase kırmış nelere dikkat etmem lazım ve ön takımımı daha mı çabuk bitirir? Ve bir ricam olacak eğer photoshop olayından anlayan birisi varsa bu söylediklerimi kaba taslak yapabilir mi?

http://www.tofasteam.com/Konu-37-fc-205.html

Bu konuda fazlasıyla arabanın resmi mevcut önerilerinizi bekliyorum maddiyatı fazla zorlamadan arabanın o orijinal havasını bozmadan ne gibi şeyler yapabilirim? Hem araba biraz daha kendini gösterir hem de belki biraz daha arabayı yüksek fiyata verebilirim dikkat çekici olursa bu tür ufak aksesuar işiyle diye düşünüyorum. Smile
sıkıntın olmaz ferah tut ama golf amortisörü taktırmanı öneririm olmadı helezonu keser araya nalça atar keyfine bakarsın
satcaksan hiç ugrasma kestir gitsin helezyonları ama yok binicem diosan golf reno9 falan öle bi tarzda amortisör yaptırmanı tavsiye ederim . önden 2 arkadan 2 kessen sıfıra sıfır olur arkaya 2.5luk nalca atman gerek yoksa sıkıntı yapıo çok kişi binince baskada bi sıkıntısı yok. ön takıma gelince o dağılacak ona çare yok normalde 2 senede ön takım yaptırıosan bundada 1 sene yada 6 ayda ön takım yaptırtırsın . şase kırmaman için kule gergisi takıp oynamasını engellersin sonrada satar geçersin arabayı en masrafsız yay kesmek.
Onur kardesim film ve karlık olayı yakısır ve o plakayı baska yere koymaya calıs o ordayken arabanın hiç albenisi olmuyor. basma olayına gelincede arabayı basınca hosuna gider satmazsın emin ol Smile bence amortisör kulelerini asagı cek orjinallerinin yay kesme saglıklı olmuyor direk şase darbe alıyor bizim burda 40 tl'ye asagı alınıyor canaklar. karabükte kaça yaparlar bilmiyrum. he sonra hosuna gider arac sn satmaktan vazgecersen öncelik mercedes koni amortisör veya golf yaptırmanı tavsiye ederim.
Sadece önden çanakları aşağı çeksem nasıl olur sizce arkası o kadarda yüksek değil bagaj dolu olduğu için. Smile
aynen öyle yapmalısın
onur kardeşim sana nacızane bı fıkır verıyım bence onu su sekıl yap ve jantlar
[Resim: l4fw5.jpg]
Tavsiyeleriniz için teşekkürler bakalım yapacaz ufaktan. Smile
Önden indirirsen arkada ona göre şekil alır duruma göre bi bakla alırsın. mirafiori tampon karlık açar arabayı böyle cok boğuk duruyor araç farlarıda karartırsın.
Arkalar çok leylek gibi durmuyor zaten onun için aklıma o geldi tampon artı karlık ne kadara bulabilirim ki? Farları içten karartsam çok boğar mı acaba?
Sayfalar: 1 2