Tofas Team

Tam Versiyon: Motorlu taşıtlar vergisi uygulamaları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ramazan tamam klasikciler felan bu tür organizasyonlara dahil olurlar ama bizimde sesimizi duyurmak için Tofaşında çoğunluk olması gerek internetten ulaşabilceğimiz (Face vs) Tofaş sahipleride genelde dediğim tarz hareketler yapacaktır.
Bi adım atalım bende elimden geleni yapar katılırım ama iyi bir organizasyon olmalı polis sıkıntımızın olmaması lazım ayrıca gelenleri kontrol altına almalıyız millet cozutup başlamasın sıfıra vs.
(13.03.2013, 16:12)kadireren yazdı: [ -> ]Ramazan tamam klasikciler felan bu tür organizasyonlara dahil olurlar ama bizimde sesimizi duyurmak için Tofaşında çoğunluk olması gerek internetten ulaşabilceğimiz (Face vs) Tofaş sahipleride genelde dediğim tarz hareketler yapacaktır.
Bi adım atalım bende elimden geleni yapar katılırım ama iyi bir organizasyon olmalı polis sıkıntımızın olmaması lazım ayrıca gelenleri kontrol altına almalıyız millet cozutup başlamasın sıfıra vs.

Gerekli izinlerin alınıp gösteri yapılması lazım halkın bi şekilde destegi olması lazım ama bizim gibi magdur insanlardan başkası sesini cıkarmaz yani.
Halka , sosyal iletişim ağlarından bu bilgileri aktarmak lazım.Yapılmak istenenle, başlarına geleceği bilmeleri lazım.Bakın 2013 yılı sigorta açısından cehennem azabı yaratacak

Almanya'da klasik otomobil sahipleri plaka (Resmen örneğin YER DE-12H) sonunda H tanınan kendi taşıtlar vergisi yardımlardan yararlanmaları için, H Tarihsel Araç anlamına gelir.Aracın en az 30 yaşında olmalıdır. Sayı plakaları genellikle DIN-işareti taşıyan bile araç önce bir Avrupa-plaka olarak verilir. Bremen € 100 ve H-Ayrıca DIN monte plaka ek bir ücret karşılığında izin tek istisnası yönetmelik vardır. Tüm araçlar 1 önce Temmuz 1969 inşa veya ilk tescil, emisyon testinden muaf edilmiş. yani kemer olmasada olur ve arka ön siyaller illa sari yanmicak kirmizida olabilir . H-plakalı tüm araçlar tüm çevre bölgeleri götürmek için izin vermeyebilir.Sigorta masrafları genellikle düşüktür, nerede trafige acilirsa klasik araba sadece zevk için korunur düşündüren başka bir "normal" günlük araç.H-işareti teyit sadece aracın orijinal veya çağdaş ve iyi korunmuş durumda bir teknik inceleme sonrasında verilir. Modifiye araçlar (performans, Süspansiyon modifikasyonları) ise teknik müfettişleri genellikle H durumunu reddediyorum.Motor boyut ve bir katalizör varlığında bağlı değildir: bu durum diğer bir avantajı, bir düz yoldan (yılda 191,73 € 2005) 'dir. Aralık 2007'de Federal Motorlu Taşıma Yetki göre H-plakalar [donatılmış Almanya'nın 160.470 araç vardı

Bu çevirme programı ile yapılmış.Ancak biraz dikkatli incelerseniz Almanya daki uygulamayı görürsünüz.Bu durum bizde de yapmak istediğimiz bir uygulama.Büyük bir ihtimal 1982 model sonrası araçların birçoğunu malesef kurtaramayacağız.Mecburen hurdaya verilmek durumunda kalacaklar.Çünkü işletme maliyeti aracın bedelini kat be kat geçecek.
(13.03.2013, 13:44)Falcon417 yazdı: [ -> ]Facebookta sıkı bir pankart hazırlayıp tüm tofaş sayfalarıyla kordine bir şekilde protesto yapılabilir

Fikir olarak haklısın kardeşim ama Bakanlıklar daha çok twitter takip ediyor, yani facebook üzerinden yapılan çalışmalar paylaş beğen ikileminde kalacaktır bence. Ancak twitte üzerinde çalışılırsa kar topu gibi büyüyecektir çünkü tek sorun Tofaş a değil
Sayfalar: 1 2