Tofas Team

Tam Versiyon: Ne zor işmiş araba satmak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamlar.
Fiyatı aşağı çektim, telefonlar durmadı. Biri arıyor geliyorum diyor gelmiyor, biri paranı vereyim satışı sonra yapalım diyor. Biri geliyor noter önünde tekrar paarlığa tutuşuyor. Biri geliyor arabanın boyasız, değişmeyen yerini değişmiş diyor. Biri geliyor tarla teklif ediyor, saçmalama deyince küfrediyor. Biri arıyor sanki kapora vermiş gibi, beni arabayı görmeye çağırırken başkasına da gel bak diyemezsin diyor, sanki senet imzaladım.

Buraya kadar yine sorun yok, aksilik derim geçerim. Ama şu al-boyat-satçı deccallar yok mu? Dayanamadım dün dövdüm bir tanesini. 8 bin yazdığım arabaya bir saat konuşturdu beni. Anlattırdı da anlattırdı, bagaj kapağındaki boya kodunun olduğu stickerın aşınmasını bile soruyor bu niye gitmiş diye. Ben de dedim ki, bu adam ciddi titiz bir adam herelde. O kadar alıcı konuşuyor ki?

Pazarlık bile yapmıyorum kardeşim, pat diye paranı vereceğim, yarın sabah notere geçelim diyor. 50 lira kapora vermişti. Tamam dedim. Sabah dur bankadan 5.500 liram var çekeyim diyor. Ben de sandım ki, kalanı cepte. Çekti parayı, verdi elime notere gitmeden. Bu ne dedim? Paran işte diyor. 5.500 var burda dedim. Kaç para olacaktı kardeşim ederi bu, ben boyatacağım satacağım, ekmek yiyeceğim, enayi miyim sana 8 bin vereyim demez mi? Üstüne bir de, hep siz kazanın, kimse ekmek yemesin ticaret yapmasın dimi demez mi? Lafını bitirmeden kafayı gömdüm, parasından da kapora maiyetinde 100 lira aldım, ***tierttim gitti.

Abi bir tane adam kalmamış piyasada. Tamamı bunlardan dolu. Nefret ettim. Satmaktan vazgeçtim. Eşek niyetine binerim, hiçbir arızasını yapmam, aracıma da bakmam, yine de satmam. Gidip sıfır km alacağım yılbaşında. Bu da çürüyene kadar kapıda dursun ömür boyu. Böyle heriflere satarsam namerdim.

Resmen yıprandım yahu. Oraya getir, buraya götür diyip duruyorlar. Yahu alacağın mala sen gelip bakacaksın, ben hanginize yetişeyim? Ucuz malın muahatabı da ucuz oluyormuş. Kaliteli insanları tenzih ederim.
Çok dogru söylüyorsunuz adam gelip bakmıyo sanki zorla veriyosunuz ona arabayı getir bakıyım bilmem ne su ustaya götürelm suna gidelim basına bela alırsın abi . resmen dalga gecmş ama iyi yapmıssın serefsize dediğin gibi bırak yatsın araba.
Telefonda peşin söyliceksin aykut durum budur itirazın varsa gelme alacaksan paranı hazırla gel sonra başka konuşma fiyatım 8 bir kuruş aşağı olmaz takla atmış bile desen 8 dahası olmaz de gitsin her yer tüccar oldu ilana ekle tüccarlara satılık değildir diye
(11.03.2013, 13:25)Falcon417 yazdı: [ -> ]Telefonda peşin söyliceksin aykut durum budur itirazın varsa gelme alacaksan paranı hazırla gel sonra başka konuşma fiyatım 8 bir kuruş aşağı olmaz takla atmış bile desen 8 dahası olmaz de gitsin her yer tüccar oldu ilana ekle tüccarlara satılık değildir diye

abi inan hepsini yazdım, telefonda dediğin gibi söyledim. Diyorum ki, bak sembolik olarak 1 lira bile indir desen indirmem. Son fiyat bu. Hala kafanda birşeyler indirme fikri varsa hiç boşa gelme diyorum. Tamam diyor, gelince tekrar pazarlık yapıyor.
bence en sağlamı pazara çekmek...en azından yüzü yüze konuşursun hem alan adam aracı canlı görür ona göre karar verir...hemde sen kimle muhatap olduğunu bilirsin...kendini bilmez uyanık geçinen çok olunca araba satmak biraz zor oluyor...
bende çok çekmiştim bunlardan seni bir saat konuşturuyor soruyor sonra alakasız fiyat veriyor .. bulunduğun şehirde boya değişen durumuna göre kaça gittiğini bir araştır kendince uygun fiyatı yaz açıklamayada herşeyi belirt şehir dışından geliyorum diyen çakallar oluyor , kötülemeye çalışanlar oluyor , takılmamak lazım vesselam..Aciliyetin yoksa ne ala , varsa o zaman sıkıntın büyük.Baştan anlaşıcaksın aracı görmen için getirirsem yol paramı verirsin , pazarlığım 50 100 neyse o kadardır şunlar değişen şunlar boya bitti işine gelirse işte en dürüstü böyle
vallahi haklısın çok da iyi etmişsin harbi haketmiş kafa yerinde olmuş Smile hasta ederler adamı
milleti enayi sanıyolar ölücü diyoruz biz bunlara karaktersizlik bunlarda herşey bunlarda.
arkadaşım yazını okudum oturduğum yerden sinirlendim valla en son kafayı gömdüm dedin ya birden keyfim yerine geldi. helal olsun. 8000 lik araca 5500 verilirmi hani ölücü, ölü soyucu olunur da bu kadar olmaz bunlar kazma kürek elinde geziyormuş demek.
Aykut kafana sağlık Smile iyiki çakmışın kafayı.Bunlar gibi insanlarla uğraşılmaz sanki bakkaldan yoğurt almaya geliyorlar.Telefonda kesin konuş gerisini boşver kafana da takma.Herşeyin hayırlısı.
Sayfalar: 1 2