Tofas Team

Tam Versiyon: yanlış boya kötü görüntü _?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar aracın lastiklerini beyaz olarak sprey boya ile boyadık fakat bazı yerler cok kötü oldu en temiz ne ile cıkar o boyalar ???
yardımlarınızı bekliyorum üstatlar araç görüntüsü değişti Frown
Selülozik tiner çıkarabilir olmaz ise boya sökücüler var sürüp bir miktar bekleyince kabartır boyayı söker.
Boyayı ancak tinerle çıkarabilirsiniz.
tinerin cıkaramadıgı sey yok bence bıde bulasık telı al kova gıbı bıseye tınerı dok tellede sıl
siyah boya ile tekrar geçin üzerinden Big Grin kullandığınız malzeme her ne ise okuyun da lastikle tepkimeye girip yapısını bozmasın
selülozik tiner cıkartıyor aynısını ben stepnye yaptım pembe yaptım stepneyi lastiğede bulsatı selülozik tinerle bıraz cıkarttım ama bayagı ugras istiyor.
sagolun üstatlar...uzun ve ugraslı bir iş beni bekliyor o zaman Smile
Şimdi size bi ipucu vereyim.Lastikleri jantın üzerindeyken boyamak istiyorsanız mutlaka aracın üzerinden sökün araçtan uzak bi yerde boyayın,sprey boya cok nalettir havada uçuşur araca yapışır.Sonra bildiğimiz oyun kağıtlarından alın onları jantla lastiğin arasına sıkıştırın jantları boyayın.lastiğinize sıçramaz.
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://h22civic.com/pictures/032010/IMGP0074.JPG&imgrefurl=http://www.clubhonda.com/forums/showthread.php?t%3D19160&h=768&w=1024&sz=179&tbnid=ijbz_X_9IG4nWM:&tbnh=93&tbnw=124&zoom=1&usg=___wooxf_JnPDvDX2bb80rYUMRfds=&docid=vAP7DryeFJLuAM&sa=X&ei=fhs-UZqUE4m7PeDXgKAL&ved=0CFoQ9QEwBw&dur=204