Tofas Team

Tam Versiyon: Eser marka sis ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaslar pazartesi Unluotodan far,sinyal,far çıtası,kapı döşemesi,kapı kolcagi, sis icin çerçeve ve aparati alcam. Ama orjinal mako sis 27 tl eser marka 8,5 tl şimdi ben hangisini alayım eser is görür mü ? Bir kaç ayada sislere zenon atcam bu bilgiyi vereyim de.
Paran varsa tabiki mako al ama sıkışıksan eserde işini görür gerçi xenon takacağın için bana göre farkı yok
Bence alacagınız tüm parcalar orjinal olsun. 1 ay sonra xenon atacaksınız eserin sis'e xenon atarsnız sudan felan zarar görecek illaki sonra birde xenon ampülünden olacaksınız en iyisi mako sis almak.
mako al kafan rahat olsun 2 gün sonra içindeki folya eriyip gidiyo eserlerin
(09.03.2013, 21:18)Falcon417 yazdı: [ -> ]Paran varsa tabiki mako al ama sıkışıksan eserde işini görür gerçi xenon takacağın için bana göre farkı yok

Far kadar fiyatı var ondan sorayım dedim Smile ledli sisler nasıldır ?

(09.03.2013, 21:25)elk_35 yazdı: [ -> ]Eserin camları silikonla tutturulmadığından bi zaman sonra su çamur birikiyo,zenonu bilmem de kendi sis ampulü çanağını eritiyo.Almışken bi kere para vermekde fayda var bana göre mako en güzeli.

Eyvallah kardesim
Ledli sisler yaramaz yanaşma onlara sadece görüntü gündüz farı gibi
(09.03.2013, 21:33)pisyanci yazdı: [ -> ]Bence alacagınız tüm parcalar orjinal olsun. 1 ay sonra xenon atacaksınız eserin sis'e xenon atarsnız sudan felan zarar görecek illaki sonra birde xenon ampülünden olacaksınız en iyisi mako sis almak.

O zaman makoda karar kılalım Smile

(09.03.2013, 22:35)Falcon417 yazdı: [ -> ]Ledli sisler yaramaz yanaşma onlara sadece görüntü gündüz farı gibi

Tmm abi sagolasin o zaman mako alalım diğer ayada tamponları hallederiz o zaman Smile
Makoya o kadar para vermem diyosan en azından Farba al.Tabi bence paraya kıyıp bi defa Mako alınmalı ömürlük.
(09.03.2013, 22:49)Nihat86 yazdı: [ -> ]Makoya o kadar para vermem diyosan en azından Farba al.Tabi bence paraya kıyıp bi defa Mako alınmalı ömürlük.

Valla abi alacağım sitede mako,eser var birde ledli bir sis var ürünleri toptan alıp taksit yaptırcam hepsi aradan çıksın diyorum Smile
Olmuşken mako al o zaman ömürlük olsun.
Sayfalar: 1 2