Tofas Team

Tam Versiyon: Motor Sıcakken bile LPG de stop etme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Sabah kalktım gaz almaya gittim 20 tl gaz aldım araçta benzinde hiç bir problem yok ama gazda vitesteyken gaza basmazsam stop ediyor vitesi boşa alınca debriyaja basınca stop ediyor işin garibi sıcak motor lpg de çalışmıyor sizce bir anda oldu anlayamadım beyinde sıcak yorumlarınızı bekliyorum.
Gökhan abi geçenlerde ben de bu tarz bi sorun yaşadım.Ama biraz daha farklıydı, seyir halinde araç silkelemeye başladı ben gaz bitti sandım daha sonra da devam edince gidip yaptırdım 60 liraya.
Aracın gaz ayarı bozulmuş.Fazladan biyerlerden hava alıyor önündeki bant düşmüş olabilir karbüratör conta takoz vs biyerlerinde sorun oluşmuş olabilir.Çekişde düşüktür şu an muhtemelen.Eğer gaz sisteminde sorun yoksa karbüratörü kontrol etmek gerekir.
bi motorcuya bide Lpgciye gittim yeni beyin gitmiş çok gaz veriyo arabayı boğuyo diyolar sonuna kadar kısmanında bi faydası yok tamir edilmez bunlar diyolar ama bi bakalım Dodgy
Acaba bu gaz tamamen bitince sistemde bişeylere zararı mı oluyor?Araç sağlam kapatıyorsunuz sabah gaz alıyorsunuz sıkıntı çıkarıyor,birçok kez duydum böyle şikayetleri .
dediğiniz gibi olabilir benzinde çalıştırıp gaza aldım tekleyerek gittim gazı aldıktan sonrası olan oldu işte

(09.03.2013, 20:47)umuttuner yazdı: [ -> ]Acaba bu gaz tamamen bitince sistemde bişeylere zararı mı oluyor?Araç sağlam kapatıyorsunuz sabah gaz alıyorsunuz sıkıntı çıkarıyor,birçok kez duydum böyle şikayetleri .

bilginiz varmı benim beyni açıp bişeyler yapabilme onarma şansım varmıdır gazı çok verip boğuyomuş sonuna kadar kıssak da kar etmiyor ?
Bi konumuz mevcut bi göz atın isterseniz belki yaraı olu
http://www.tofasteam.com/Konu-gaz-regulatoru-nedir-nasil-calisir.html?highlight=reg%C3%BClat%C3%B6r
Beyin üzerindeki sarı pirinç vidayı tam sıkarak ayarlamayı denedinizmi
o vida dahil rölanti ve alyanlı bi ayar vidası daha var hepsi kısık sona kadar hiçbir faydası yok, arkadan tanka ki vanadan kısmayı denedim onunda faydası olmadı..
(09.03.2013, 21:15)Falcon417 yazdı: [ -> ]Beyin üzerindeki sarı pirinç vidayı tam sıkarak ayarlamayı denedinizmi

biraz önce arabayı tekrar deneyim dedim aşşağı indim arabanın bütün rölantidir gaz ayarıdır kısık durumda denedim çalıştı ve stop etmedi motor titrer bi şekilde ufaktan ayar verdim düzeldi :angel: anlayamadım acaba gaz yokken tankdan gazı çekmek için çok vakum yaptıda bişeylermi takılı kaldı ki acaba yaydır falan.. :S anlayamadım..
Allahın işi mi yoksa Yay gibi bişey falan takılı mı kaldıki sonra dururken tekrar atmış olabilir mi inş tekrarlamaması dileğiyle.. sorun çözüldü görünüyor..
Sayfalar: 1 2