Tofas Team

Tam Versiyon: yaprak mikser
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
93 şahinim var karbüratörü normal şahin karbüratöründen yaprak mikser konusunu bi kaç kez gördüm ne olduğunu ne işe yaradığını anlayamadım. Benim aracıma olur mu nasıl yapılır maliyeti ne kadar tutar ne gibi + sı ne gibi - si var?Bide bazı karbüratörlerin hava girişinde hortum bulunuyor benimki bantlanmış bende hortumlu yaptırmak istiyorum onunda maliyetini yazarsanız sevinirim. teşekkürler.

Aracımın motorunun resmi:
[Resim: kv6n9.jpg]

Buda karbüratör hava girişini bu şekil istiyorum:
[Resim: kv6qy.jpg]
Yaprak mikser karburatörün arasına takıldığı için performansını çekişini iyileştiriyor ve aracınızın flitresini bantlamanıza gerek kalmıyor.Sizin aracınızada takılabilir. Forumda Çimen lpg var ordan telefon açıp sorabilirsiniz spariş verebilirsin. Mikseri teymin ettikten sonra yapmanız gereken sağlam bir karburatörcü bulmak mikserin yanında montaj şeması geliyor ve aynısını uygulatmak. Alttaki fotografta görmüş olduğunuz flitre slx karburatöre takılandır bunun için karburatörü ve manifoltu değiştirmeniz gerekir.
senin aracın düz motor iyileştirme ve verimli calısma istersen slx karbüratör slx manifold ve elektronik ateşleme yapabilirsin.
Sitemizde yaprak mikserle ilgili hatrı sayılır şekilde konu mevcut arama bölümüne yaprak yazmak yeterli ayrıca bantlama olmaması imkansız ister istemez bant gerekiyor sabit konulardan gerekli bilgileri elde edersin bu konuyu daha fazla kasmaya gerek yok