Tofas Team

Tam Versiyon: Alt çürüklere bu fiyat nasıl
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Slm arkadaşlar. 96 model şahinim var. muaynesi yaklaştı alt şasede ve altta bazı çürükleri var. şöyle anlatayım. ön tekerleklerden arka kapıya uzanan 2 ana şaşe demirleri ara ara çürük ama zararsız.şanjumanı 2 vida ile tutan yerin birinin etrafı çürük ve önde oturanların ayak koydukları yerin bi tarafı yeni göğüs torpido kapağı büyüklüğünde çürük. diğer taraf ise bir el boyutunda. bide kriko demirleri kırılmış.kaportacı bana muaynede geçmez dedi acaba işinden dolayımı bilmiorum.Bana altını orjinal gibi yaparım yapılan yerleri ziftlerim sorunsuz geçersin dedi. ama 350 tl istedi sizin düşünceniz nedir bana çok gibi geldi.
ben aynı şekilde 400 tl yaptırdım kardeşim...
aracın cürüklerinin fotosunu koyun yorum yapalım :G
foto çekmeyi denedim ama hiç bişe belli olmuor çok basık bi kanala girince atarım
Fiyat normal gibi ama cürükleri görmeden bişi diyemeyiz parça kaynatarak çözüm bulabilir buna pütür veya zift atar. triko yerlerini muayenede pek önemsemiyorlar tekerlekli krikonuz varsa tabi.
abi şase topuzlarını değiştirilcek gibime geliyo ara ara diyon ne halde olduğunu bilemeyiz sağ altta biraz fazla çürük var heralde parça kaynatmayla kapanır heralde üstünüde zift sürerer tamam.ama paraya sıkışıksan vizeden geçsin yeter diyosan topuzlara parça kaynattır öteki çürüklere siyah slikon bas yada bi ince zift geç.
Anlattığınız çürüklere göre fiyat normal gibi görünüyor.
Muayeneden geçmez diye kesin birşey yok muayene yapan elemana kalmış birşey ama bariz şaselerde çürük gözüküyorsa alttan bakınca geçmez.
Şanzımanın iki yanında taşıyıcı kolonlarda bariz çürük varsa geçmez muayenden
benimde şase çürüktü geçmedi
yaptırdım öle geçti
2 şase değişti
ön koltuktan arkaya doğru uzanan saclar değişti
sol marşpiyal değişti
kriko yerleri değişti içine dışina pütür atıldı 600 lira verdim ben
E önce bi tanışaydık Huh
Sayfalar: 1 2