Tofas Team

Tam Versiyon: motor titremesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
herkeze slm arkadaşlar
arabayla düz yolda giderken mesela 100 ün üstüne çıkıyorum sağ ön taraf deli gibi titriyo ve koltukta bile hissttiriyo =) ama ayağımı gazdan çektiğim an hız 100 ün üstünde bile olsa titreme anında kesiliyo bu yüzden dengeyle değil motorla alakalı olduğunu düşündüğümbi sorun var. ve sadece 1. viteste kalkarken 3-4 saniye ve 2. viteste araba ilk vitese attığım anda 2-3 saniye aşırı silkeleniyo hızlanınca kesiliyo silkelenme neden olabilir acaba bi ibilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim..
Pek anlamasamda motordan okuyunca aklıma Motor kulakları geldi kulakların altındaki takozdu sanırım orda sarsıntıyı emmesi işin yıpranmış olabilir veya motor kulağı gevsemiş olabilir.
(04.03.2013, 19:30)kadireren yazdı: [ -> ]Pek anlamasamda motordan okuyunca aklıma Motor kulakları geldi kulakların altındaki takozdu sanırım orda sarsıntıyı emmesi işin yıpranmış olabilir veya motor kulağı gevsemiş olabilir.

sağolasın anladım peki eğer öleyse çok maliyetli bi iş mi? =)
Daha önce bizde bu sıkıntı olmadı diye biliyorum olduysada teknik işlerle babam ilgilenir Big Grin , Bilenler cevaplayacaktır.
20 liraya hallolup 200 liralık keyif veren bi sorun Smile
aks lardan kaynaklanabilirmi acaba?
(04.03.2013, 20:45)sonata007dr yazdı: [ -> ]aks lardan kaynaklanabilirmi acaba?

olabilr belki de hiç bi fikrim yok açıkçası ustaya söledim şuan yoğunum müsait bi zamanda getir bakalım dedi. sizin de fikrinizi almak istedim sorun ne olabilr diye.
beyler uzun zamandır giremedim k. bakmayın. sorun akslardan kaynaklıymış 60 kusur lira malzemeler torna 20 lira işçilikte 30 lira olması lazım tam hatırlamıyom bu civarlarda yaptırmıştım yardımcı olan herekeze teşekkürler.

Konu Kilit...
[Resim: kilit.png]