Tofas Team

Tam Versiyon: 68 HT 963 , birşeyler şart
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: kp97s.jpg][/url][/img]
[img][Resim: o0qz4i.jpg][/img]
[img][Resim: 2lniii1.jpg][/img]

arkadaşlar aracı yazsonu aldım masrafta yaptım allah var ufak tefek orası burası derken 2 lirayı geçti . öncam , lpg nin kazanı değişti, karbürator diyafram vs temizlendi bakımları yapıldı . dist. kapağı hava - yağ , yağ filtresi fren balataları değişti.silecek motoru su haznesi vs takıldı, şuanda gidişi yakıtı fena değil ama ufak tefek sesler geliyor ve yazsonu araca kendi zevkime göre masraf yapacağım . filmler,tesisat ,komple döşeme ,jant-lastik,genel motor bakımı,spor yaylar,abart egsoz (vanalı-normal arası kaldım tavsiyeleriniz neler??) . sizin ilave etmek istediğiniz şeyler varsa yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi duymak isterim . aracı binmek için aldım ilk aracım güzel birşey olsun istiyorum
saygılar
Resim boyutlarını küçültmeniz gerekiyor.
Aracınız hayırlı olsun o zaman efendim. Süs püs derdine düşmeden önce yürürüne odaklanın ozaman efendim. Sesler nerelerden geliyor bakın, motor, şanzıman sağlam olsun. Sonra keyfekeder süslersiniz.

Çok cafcaflılar görürsünüz jantlı egsozlu cici bici ama yeşil yandımı arkayı kaldırıp yola giremez, tırt dediğiniz süssüzler de boy boy uzar gider.
serkan abi haklı önemli olan kaputun altındaki dış görünüşe fazla bişey gerekmiyo ama yapıcam diyosanda önce arabayı 5cm kadar bas ön panjuru değiştir 3 bacak tak sisli slx tampon koy öne farların içini karart bide arkadaki spoileri sök hiç güzel durmuyo sade kalsa daha güzel olur yada m3 çıta tak durumun varsa..benim tavsiyem bu kadar iyi forumlar Smile
İlginizden dolayı teşekkür ederim.
Bence yapman gerekenler o arka spoileri söktür. ön panjuru 3 bacak al boyat beyaza farları karart jant lastik değiş cms40 jant kumho lastik veya 6kol slx jant 55 yanak lastik sisli tampon ve arabayı biraz bas araç kendini gösterir kardesim.
Kazasız belasız kullanın hayırlı olsun. Öncelikle yürüyeninde motorunda aktarma organlarında sıkıntı var mı yok mu onları halletmeniz gerekli ses felan demişsiniz onu hallettikten sonra aracın yürürü iyise kesinlikle değişmesi gerekenler var;

1.Ön-Arka Tampon (istege göre boyanabilir)
2.Arka doğan stobu yada kırmızı folyo çekilmeli
3.Ön farların durumu iyi gözüküyor ama bi ayar çekilmeli (istege göre tampon altları ile far cıtaları ve panjurda beyaza boyanmalı)
4.kaputun üstündeki o serit kesinlikle sökülmeli
5. ön davlumbaz yok gibi görünüyor davlumbazlar takılmalı-Arac amortisör çanaklarından asagı alınarak basılmalı
6.Bagajdaki spoiler tarzı sey orjinal sanırım yada çakma orjinal sökülüyorsa söklmeli ayrıca şahin ve baba yorgun yazıları cıkartılmalı ortadaki amblem yenisiyle değiştirilmeli eksoz güzelce ayarlanmalı vanalı koyabilirsiniz veya görüntü olsn isterseniz Silencer eksozlardanda koyabilirsiniz.
7.jant lastik alınmalı 14" LF 121 14" slx 6 kol tavsiyem benim bunlardan birisini oturtunca hayatı değişecektir aracın.

Şuan aklıma gelnler bunlar varsa sorunuz onlarıda anlatabilirsiniz. Ayrıca mutlaka pasta-cila yaptırın veya yapın
tavsiyeleriniz için teşekkürler arka rüzgarlığı yapıştırmışlar sökeceğim bence de çok kötü arka tamponu değiştireceğim düz siyah olmalı,jantlar ve lastiklerde değişecek , araç basma konusuna gelince bu konuda hiçbir bilgim yok davlumbaz felan ?? spor yay alsak yeterli olurmu yada ne yapmalıyım ? seslere gelince aracın içerisinden gelen ufak tefek gıcırtılar vs onlar kolay hallolur .yalnız vites değiştirirken ve devir yükseltirken vites küçülmesinde şafttan tak tuk diye ses geliyor çok rahatsız edici sanki boşluk var gibi.insanı hafifte olsa sarsıyor bence normal değil bu yani vitesin yağ gibi tık diye geçmesi lazım haksız mıyım? motor sorunum yok allaha şükür aracın motoru yıpranmış ve hiç bakılmamış olmasına rağmen gidişi sesi felan fena değil belki yazsonu bir motor ince bakımı yapabilirim ne dersiniz?
öne bi takoz karlık bi sis farı arka bagaja da bi m3 cıtası stoplara da bi transparan çektin mi tamandır allah kazasız belasız sürmek nasip etsin Cool
eyvallah kardeş arkaya m3 ü bende düşünüyorum
Sayfalar: 1 2