Tofas Team

Tam Versiyon: full bakım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar aracıma ful bakım yapmak istiyorum km si geldi motor şanzuman difransiyel hepsini değiştirmek istiyorum parça fiyatları ve hangi yağları kullanmamgerektiğini söyler misiniz bende aracın kullanma el kitabı var yağ la ver değerleri şunlar motor yağı 4.20 litre selenia 20 50 şanzuman 1.54 litre tutela zc 90 difransiyel 1.2 litre tutela w90/md-a direksiyon 0.150 litre tutela w90/md-a ( bu çok az değilmi) fren 0.33 litre tutela plus (buda az değilmi)bide karter keçesi difransiyel keçesi fiyati nekadar ?
(02.03.2013, 23:01)hamzamutlu yazdı: [ -> ]arkadaşlar aracıma ful bakım yapmak istiyorum km si geldi motor şanzuman difransiyel hepsini değiştirmek istiyorum parça fiyatları ve hangi yağları kullanmamgerektiğini söyler misiniz bende aracın kullanma el kitabı var yağ la ver değerleri şunlar motor yağı 4.20 litre selenia 20 50 şanzuman 1.54 litre tutela zc 90 difransiyel 1.2 litre tutela w90/md-a direksiyon 0.150 litre tutela w90/md-a ( bu çok az değilmi) fren 0.33 litre tutela plus (buda az değilmi)bide karter keçesi difransiyel keçesi fiyati nekadar ?

motor yagını castrol veya maxımum totalin lpg'li yaglarından tavsiye ediyorm 20/50 konuluyor. şanzuman ve defransiyel hakkında pek bilgim yok ama komple bosaltıp yenisini koyunca difransiyel ötme yapar diyorlar. karter contası 10 tl en fazla.

Yağ-yağ filtresi-hava filtresi kesinlikle 3ü bir değişsin. gerekiyorsa bujileride değiştiriniz. orjinal parca kullanınız dewamlı.
Şanzuman ve diferansiyelin yağlarını komple boşaltmayın tapalarından kontrol edin eksikse tamamlatın.
ben iş makinesi üzerine çalışıyorum yağda sıkıntı yok makinelere kullandığımız özel yapım yağlar var markasıda akcela kaliteli onun 135 numara yağı var ondan koysam nasıl olur