Tofas Team

Tam Versiyon: zorunlu araç sigortası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Bende burda 99 Polo classic aracıma 294 tl ye ray sigortada yaptırdım
Sigorta bayiden bayiye bile değişiyor iyice araştırıp öyle fiyat alın burdan bi fiyat söylememiz afaki olur.İzmir plakayı 350 ye yaptıran da var 240 a yaptıran da var mesela çevremde.
gene iyimiş o fiyat daha da artacak gibi görünüyor..
Erzurum plaka bugün yaptırdım aracımın sigortası %20 hasarsızlık indirimi ile 168 tl bilginize beyler....(şirketWinkroupama sigorta...)
bugün axa sigortadan yaptırdım sıgortasını 250 tl ye.bılgınıze arkadaslar..
istanbulda nekadar bilgisi olan varmı?
Arkadaşlar yüksek rakam yazanlar ne kadar trafik cezası aldıklarını ve araçlarının kaza miktarlarını da yazarsa iyi olur çünkü bunlar rakamın yükselmesinin en büyük sebebi biliyorsunuz.
Bizimkinin aldığımızda 2009'dan beri sigortaı yoktu. Artık onun cezası mı ne idiyse nereye gittiyse gitti babam 575 liradan aşağı çekmediler. Ruhsat benim. Yaş 24. Ehliyet 6 yıllık ve hiç kazam yoktu çok şükür.

Babam bana fiyatlar yükselmiş dedi ama bence beni geçiştirdi peder bey. Big Grin Malum ben muayenesiz, sigortasız aracı aldığı için babama biraz kızgındım o ara.
ak sigorta 7 ayda 2012 240 lira ödedim kaza yok bu sene kaç öderim bilmiyorum
ben 95 şahine 425e yaptırdım 2010 da babamın arabsyla çocuğa çarpmıştım polis fln geldi tutanak fln tutulmuştu bu sebeptn dolayı yüksek çıktı galiba
Sayfalar: 1 2 3 4 5