Tofas Team

Tam Versiyon: Komple boya
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
aracımın tekeri çıktı yolda giderken ve çamurluk büküldü biraz düzeltmeye 50-70 tl arası fiyat çekiyolar çamurlukta komple boyanacak onada 100 tl fiyat çektiler. Astsubay arkadaşım aracını kirli beyazdan kar beyaza çevirmiş boyacı arkadaşıymış ankarada 200-250 tl falan. Bende düşündüm ki boyayı kazıyım düzeltilecek yerleri düzelttiriyim komple boyattırıyım diyorum siz ne tavsiye edersiniz bide masraf ne kadar tutar sizce?

fotoğraf:
[Resim: kkxrq.jpg]

[Resim: kkxw7.jpg]
ustadan ustaya degişir boya işi de ucuz yırtmışsın Allah beterinden korusun daha kötü olabilirdi
iyide usta bi arabanın lastigi nasıl fırlar yaaa Big GrinBig GrinBig Grin geçmiş olsun
Geçmiş olsun ön teker çıkması sakattır valla takla atmaya kadar yolu var Allah kormuş.Çamurluğu düzeltmeye 50-70 tl isteyen usta neyin kafasını yaşıyor acaba.Boyacı da 100 lira he maşallah.Bırak o yamyam ustaları.
Allah razı olsun. Heralde bilya dağılmak üzereydi bende hafif bi çukura düşünce ses gelmeye başladı benimde bilgim yoktu bu konuda. Bide ehliyetimde yoktu Big Grin çarşıdan mahalleye kadar geldim eve biraz kaldıydı polis çevirdi ceza yemekten kurtuldum iyi insan evladına denk geldim. Geri ekip arabasıyla eve gittik babamı aldık arabanın yanına geldik polis ehliyeti alana kadar bidaha buna arabayı verme dedi hala almadım trafikte duruyor ehliyet alacam hayırlısıyla haftaya. Neyse polis saldı evin 1 alt sokağına kadar geldim bu haliyle anladım bişeyler olacağını bilerek yavaş gidiyordum. 1 alt sokakta çıktı. Bende öyle dedim ustalara çok para istiyorlar. çamurluğu boyatmaya 100 tl vereceğime boyasını kendim kazıyım diyorum ankaraya gidiyim düzelttiriyim diyorum. güzelcede boyattırıyım diyorum. Çamurluğu boyamaya 100 tl vereceğime komple boyattırıyım diyorum 250-300 neyse veriyim diyorum.

Şuan arabada biraz masraf var onları yaptırdıktan sonra kaportayı yaptıracağım.
geçmiş olsun
geçmiş olsun...


alt takımda hasar almıştır. boyadan önce bunu halledin. orjinal parçalar ile değişim yapılsın yan sanayi malzeme alttakımda randıman vermiyor. sonra rot balanscıya gitmelisin şaseler vs vs iyi kontrol edilmeli yoksa yolda yengeç gibi gidersin. çok tehlikeli bir işten kurtulmuşsun Allah korumuş.

boya işini fazla kafana takma git bi çıkmacıya beyaz bir şahin bul, çıkma boyası düzgün temiz bir beyaz orjinal çamurluk al tak gitsin. seninkinide verirsin 50-60 liraya halledersin bu işi.
Byük geçmiş olsun. komple boyayı 200-250 tl arası kimse yapmaz diye düşünüyorum ben.
teker çıktığında baktım tozluğun üstüne oturdu disk falan kırıldı başka bi yeri yere temas etmiyodu öbür tekerler hariç Big Grin rot ayarıda gerekiyor sola çekiyor araba şaseyi kaportacılara mı kontrol ettireceğim?

boyası iyi gerçi ama kapı menteşelerinde pas var bide ufak tefek çizikler var kaportadada çok küçük pas var bide kapının kenarları açılırken duvara falan değmiş galiba boyası kavlamış oralar var. illa komple boyattıracağım demiyorum arkadaşında şahini vardı boyacı arkadaşıymış renk değişimini hatıra 250 ye yapmış banada yapar mı bilmiyorum olmazsa bu hataları düzeltme ne kadara malolur sizce ne yapmalıyım havalar ısınsın kaportayı yaptırdıktan sonra pasta cila çekeceğim amcamın oğlu oto yıkamacı beleşe çekecek. boya biraz daha canlı olur pasta cila çektim miydi bide ufak çizikleride kapatır.
geçmiş olsun hızlı oturmamış takoz karlık parçalanmamış okdar
Sayfalar: 1 2