Tofas Team

Tam Versiyon: motor ınıyor yaza
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
hayırlısı bu yazın sonlarında motoru ındırıyorum 120 bınde doğan ie
farklı pıstonlar(bıldığınız ıyı pıstonları soyleyın)
çift t4 turbo(motorun omru azalacak ama olsun pıyası arabası değil zaten)
308 derece egzantrık mılı(colombo ıtalyan)yada sız onerılerınınz paylasın
4lü malıfold
4 lü weber ( kotu secım dıyorsanız sebebıyle dınlıyorum)(faklı bı +sıda guzel gorunumSmile)
51lık düz boru
intercooler
farklı ust kapak (kımı 2000cc tempranın kullan dıyor kımı 1400 şahının sızlerın yorumu nedır)
acık hava fıltresı
kule gergısı ön arka
arkaya sılık genıs taban lastıkler atarım onlere karısmam sonra araba tam donmuyor
evet daha başka yapmam gereken ve unuttuğum seylerı soyleyın
şimdiden arastıyorum zaten yarın yapacak değilm
konu ya 2 ay sonra da yorum yapabılırım cunku herleyın mın. hata lı olmasını ıstıyorum
Şimdiden parçaları toplamaya başla biras piyasada dolaş aco Smile yalnız motor ömrünü etkileyen işlere girme derim
tam liste bellı olsun oyle yapcam da elımde sağlam bılgı yok bakarsın turkıye de ilk slx beyıne mudahale eden adam olurum Smile şimdi bırıyle konusorum elektronık okuyor yaparım dıyor Smile gorecez
bunlar ayarlı işler sabır emek isteyen en önemlisi bilgi isteyen işler. o beyine müdahale edecek arkadaş ne kadar bilgili ? bunları yapacak motor ustan sadece sök takcımı ? bence adam gibi usta bul iyice araştır motorun ömrü azalmasından cok yapılan işin kalitesi saglamlıgı önemli motorda yapılacak en ufak hata diger parçalarada zarar verir videodan yadan başka bi yerden görülüp bu işe girilmemeli.
(25.02.2013, 20:15)131cii yazdı: [ -> ]bunlar ayarlı işler sabır emek isteyen en önemlisi bilgi isteyen işler. o beyine müdahale edecek arkadaş ne kadar bilgili ? bunları yapacak motor ustan sadece sök takcımı ? bence adam gibi usta bul iyice araştır motorun ömrü azalmasından cok yapılan işin kalitesi saglamlıgı önemli motorda yapılacak en ufak hata diger parçalarada zarar verir videodan yadan başka bi yerden görülüp bu işe girilmemeli.

haklısın abı zaten beyne gırmem ben sımdıden arastırıyorum da bı liste yapcam sonra parcalrı alacam ve adana ya da konya ya gıdıp usta bulcam işte
söyledigin işlemlerin birkaçı birbiriyle çelişir şeyler.. bence iyi bir araştırma yapmalısın ayrıca İ.E beyinlere chip yapılıyor..
(25.02.2013, 20:20)safak34 yazdı: [ -> ]söyledigin işlemlerin birkaçı birbiriyle çelişir şeyler.. bence iyi bir araştırma yapmalısın ayrıca İ.E beyinlere chip yapılıyor..

nerde chıp yapılır benımde slcx byne chıp yapsın Smile hemen hemen
he ya abı acemılık ıste celısenler seylerı soylesen
İyi hoş turbolu yapacaksın madem sorunsuz turbolu olsun araban 4 nokta enjektöre cevir koy turboyuda lastikleride büyüt denge kollarını kontrol ettir bazı turbolular koparıyor denge kollarını cok incelik sabır para ve zaman isteyen birsey bu turbo işi ama sorunsuz istiyorsan 4 nokta enjeksiyona cevir.
(25.02.2013, 20:22)pisyanci yazdı: [ -> ]İyi hoş turbolu yapacaksın madem sorunsuz turbolu olsun araban 4 nokta enjektöre cevir koy turboyuda lastikleride büyüt denge kollarını kontrol ettir bazı turbolular koparıyor denge kollarını cok incelik sabır para ve zaman isteyen birsey bu turbo işi ama sorunsuz istiyorsan 4 nokta enjeksiyona cevir.

iyi hos dıyorsun da teskalelı ıs o 4 nokta olursa beyınde atarz chıp tunıng de yaparız ama onun ıcın uste yok
hüseyin turbo işine girme atmosferikle 130bg falan cıkar sana yeter cünki turbo veya daha agır motor modfiyesi yaptıgın zaman sanzumanı şaftı degıstırmek difransiyel degısmek gerekicek fren sistemin elden gecicek yani baya maddiyatı bulur...ama sadce atmosfferik ıcın cadde tipi dereceli,üst kapak taşlatma,granada karbüratörü,farklı sibop yayları,4lü manifot 51lik boru 0.6 piston falan seni baya tatmin eder bukdar yap bırak bnce ,yinede sen bilirsin....
Sayfalar: 1 2 3 4 5