Tofas Team

Tam Versiyon: Kaloriferi yazlik moda alma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Herkese selamun aleykum arkadaslar malum yaz geldi aracim hala sicak hava ufluyor orta izgaralardan bunu nasi kapatabilirz en azindan hic sicak hava vurmamasi icin herhangi kablosu falan var mi iptal edebilcegimiz. sag sol izgaralardan soguk ufluyor ama
musluğu kapat sıcak soğuk ayarlarının ikiside kapalıda kalsın. sonrasında orta gözleri kapat hava ayarını camlara ver tamam olması gerek. eğer musluğunu düzgün takmadıysalar sıkıntı örnek veriyorum kapalıda bile yarım kalırsa bu sefer sıcak su hafiftende olsa peteğe girer ve hava sıcak girer içeriye. tamamen kapatma şansın yok bu havayı yanı en azından dışarıdan gelen havayı.
benim iç musluk tam kesmiyordu. Bende motor kısmından içeri giren sıcak su borusuna bir tane vana koydurdum. Geçen sene 50tl tutmustu Smile vanayı kapattığımda şuan 0 sıcaklık geliyor.
aleykumselam. yazın cok sıcak havalarda elinizi camdan çıkartınca zaten sıcak vurur dediğim gibi musluk suyu komple kapatıyorsa başka yapacak birşey yok.
Kalorifer musluğunun çalıştığına emin olun kapalı pozisyonda bile peteği ısıtıyorsa kaloriferi açmasanız bile önden giren rüzgar kaloriferden geçip bir miktar içeriyi ısıtabilir tamirciler kalorifer borularını söküp komple etkisiz hale getirebiliyorlar ek olarak
Sagolun arkadaslar kapattirdm muslugu ama iceriye gene az da olsa motorun sicagni alcagini soyledi usta