Tofas Team

Tam Versiyon: iç kapı kilidi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba abiler. bugün aracımın ön cam krikosunun ayarını yaptırmak için kaportacıya götürdüm.
döşeme açılmışken kapı iç kilidini de değiştirmek istedim çünkü boşluk vardı kilit ilkini kapıyordu fakat ikinciyi de kapması için biraz sert çekmek gerekiyordu. gidip parçacıdan sıfır orjinal sağ ön iç kilit aldım. usta taktı ve ne görelim kilit karşılığa sürtüyor. biraz ayar çekmeye çalıştı ama olmadı. ustanın dediği opar artık kaliteli parça üretmiyor. bunun üzerine eski kilidini taktık aldığım kilidi de iade ettim. şimdi benim ne yapmam gerekiyor. hangi marka alsam memnun kalırım?
Kilit karşılığının altında sarı bir plaka var ayar için koyuyorlar var mıydı böyle bişey onu çıkarıp sürtmeyi kesebilirdi
yok abi herhangi bir pul veya plaka vesaire yok zaten araba boyasız değişensiz yani hasar sonrası ayar için bir şey yapılmadı.
(22.04.2024, 22:34)matthew yazdı: [ -> ]yok abi herhangi bir pul veya plaka vesaire yok zaten araba boyasız değişensiz yani hasar sonrası ayar için bir şey yapılmadı.

Olması lazım diye biliyorum
abi zaten daha da gitmem o kaportacıya az uğraştı çok para istedi. yapabilirsem kendim alıp takıcam artık. 
marka öneriniz var mı yoksa opardan şaşma mı dersiniz veya ayar için önerileriniz neler
Benimde bozuktu bej degistim sol ön kapının ki bozuk çıktı opar almıştım nurpar var istersen bak
tam anlamadım kapının dili ile karşilığımı bir birine sürtüyor? çamurluk tarafının altına hafif pul gibi malzeme var metal ondan filan koysan kurtarmıyor mu? yada karşilik çok mu yakın olmadı çekiçle vur içeriye gitsin
abi araç değişensiz olduğu için kapı çamurluk vidalarına dokunmak istemiyorum. 
tekrar opar alıp kendim ince ayar çekmeyi denicem artık.
kapı sürtmüyor mu iyide? yanı değişensiz diye o zaman su pompasıdır trigerdir onlarıda değiştirmeyelim mi? bence biraz tuhaf bakış açısı. araçlar kaç yaşında tamır vs görmek zorundalar. zamanla kapılar sarkar eder bunlar olağan şeyler. dediğim gibi kilit vs karşilıklımı değil mi onu görmek gerek fotoğraf lazım dile sıfır mı uzak mı etkenler çok.
abi kendi üstündeki kilitte sürtme yok ama yeni aldığım parçayı takınca sürtme var. bu yeni aldığım parça sıkıntılı anlamına gelmez mi? aldığım parçayı da geri vermiştim yakın zamanda tekrardan alıp kendim takmayı denicem. 
o zaman direkt video atarım. teşekkürler.
Sayfalar: 1 2