Tofas Team

Tam Versiyon: Tofaş Şahin 1.6 arka aks dişlisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar, 93 şahin 1.6 aracımın arka akslarını değiştirmek istiyorum. 24 diş veya 26 diş yada kalın rulman ince rulman gibi çeşitler gördüm. 

benim aracınki nedir acaba ?

yardımcı olabilirseniz sevinirim
Kalın Bilyeliler Yüksek Modellerde Var. 2 Tip Var Zaten yüksek Model Düşük Model Diye Geçer. Ha Bir Birine Uyuyorlarmı Onu Bilmiyorum Açıkcası.
Kalın bilye ince bilye farkı vardı. 1 hafta önce lastik değiştirirken bijonları bozdum mecbur arka aks değiştirdim. 93 doğan sl'de kalın bilye vardı ama kalın inceyi neye göre koyuyorlar bilgim yok. Ustanın ağzından anladığım; sökmeden kalın mı ince bilye mi bilinmiyor. Ek bilgi olarak kalın bilye daha pahalı. Umarım sizinki incedir Smile
24 freze 1300 lerde 
26 freze 1600 lerde
geniş rulman 98 den sonrasında olur
Benim 93 doğanda kalın bilye olması ne anlama geliyor o zaman arka düzen başka arabadan falan mı? İsteğe bağlı kalın-ince bilye değişikliği yapılabiliyor mu?
(14.04.2024, 02:35)Tezcann yazdı: [ -> ]Benim 93 doğanda kalın bilye olması ne anlama geliyor o zaman arka düzen başka arabadan falan mı? İsteğe bağlı kalın-ince bilye değişikliği yapılabiliyor mu?

Muhtemelen Senin Kovan Falan Komple Değişti. Yarın Bilye vs Alırsan Kalın Diye Belirt. Düşük Modellerde İnce Oluyor Bilye.Ha Torna yada Kovan vs Değişimi Olmadan Kalın Bilyeye Geçiyorsa ne Ala Kesinlikle Geçin Derim Ama Detayını Bilmiyorum Açıkcası.Hem Daha Fazla Yük Taşır Hemde uzun Ömürlü Olur. Bir Ara 2 3 Yılda Bir Bilye Değiştiriyordum Big Grin
@Tezcann Çıkma diferansiyel atmışlardır kalınsa madem yukarıda ferhat ustanın dediğine bakarsan 98 sonrası kalın
Diferansiyel çıkma onu biliyorum. Demek ki diferansiyelle değişiyor. Tamamdır.