Tofas Team

Tam Versiyon: Sislere turuncu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar;
Bu akşam sislere turuncu film çekicem.Sizin bu konudaki görüşleriniz, deneyimleriniz, önerileriniz neler?

(Foto alıp ekliycem)
sislere açık mavi folya çek zenon gibi duruo ben dün yaptım Big Grin
Zevk işi ama sarı daha iyi durur veya acık mavi mercedes camları gibi olanlardan
[Resim: F9AnCtG.jpg?1]
bak bu da fotorafı Big Grin
(22.02.2013, 14:07)çakmak37 yazdı: [ -> ][Resim: F9AnCtG.jpg?1]
bak bu da fotorafı Big Grin

Hocam sislerde xenon ampul var ama değil mi ? Normalde halojen ampulde o kadar mavi olmuyor .Yada fotoğraftan öyle çıkmış.
yok değil usta normal sarı ampul için deki hatta küçük wattlı mesala beyaz 100 wattlık ampul olsa daha canlı yanar fotoraf dan da kaynaklanıo tabi parlak durması ama aynısı dün akşam yapıp çektik güzel yani öneririm.
[Resim: 69hXhRU.jpg]
Başkan Mavi Güzel Oluyor Big Grin
(22.02.2013, 14:31)çakmak37 yazdı: [ -> ]yok değil usta normal sarı ampul için deki hatta küçük wattlı mesala beyaz 100 wattlık ampul olsa daha canlı yanar fotoraf dan da kaynaklanıo tabi parlak durması ama aynısı dün akşam yapıp çektik güzel yani öneririm.

Hım şuan polomda sarı folyo var belki deneyebilirim.
Folyo ile beyaz yapma çok yapmacık oluyo açıkken yere beyazda vursa cama bakınca mavi oluyo anlaşılıyo kapalıykende mavi cam olması çakma bişeyler yapıldığını fazlasıyla belli ediyo.
Sarı iyidir , turuncu yakışmaz , mavide çok yapmacık bence , 39 - 55 tl arası xenon varken boş yere xenon görünümlü yapmayla uğraşma
30000 k deli mavi zenon yapacaksın aslında da pahalı 150 200 kağıt gündüzleri cam siyah gibi görünüo mavi gibi değil valla benim hoşuma gitti en azından orjinal sarı yanmasından iyi dir bana göre ama tabi zenonun yerini hiç birşey tutmaz şimdi lik böle görüntü olarak güzel duruyo yaza doğru bi 30 bin deli mavi zenon yaparsak tadın dan yenmez Big Grin
Sayfalar: 1 2