Tofas Team

Tam Versiyon: Karbüratör ayarı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamn aleyküm ankarada güzel karbüratör ayarı yaoan var mi aracta kep yok hem benzinde hem gazda calisacak sekilde yapan yada tanıdığı olan varsa iletisime gecebilir mi benle
Ankara Ostim'de karbüratörcü bayram usta var ben ona yaptırıyorum çok delikanlı bir adam hak hukuk bilir racon bilir eskinin mert insanlarından ona git kardeşim karbüratörcün o olur hep gidince ve işini yapınca anlarsın. Neden bu kadar övdün derseniz bir çıkarım yok sadece mert insanların işini hakkıyla yapan insanların yeri bir başka olsun istiyorum hak ediyor övgüyü bizde hak edene hakkını veririz. 
Aleykümselam. Ostimde karbüratörcü bayram usta var.çok iyi ustadır.google a yaz çıkar.gitmeden mutlaka ara,sıra olabiliyor.esnaflığı işçiliği mükemmeldir.
@06zyn21 Çağatay da iyi yapıyor diye biliyorum, gençlere kazandırmak lazım bu devirde. Görünce ilgilenir
Tamam sagolun arkadaslar
(29.03.2024, 19:53)Teğmen yazdı: [ -> ]@06zyn21 Çağatay da iyi yapıyor diye biliyorum, gençlere kazandırmak lazım bu devirde. Görünce ilgilenir

Bu devirde, dürüst işinin arkasında duran esnaf kalmamış sorsan ahilik nedir onu bile bilmez gözü paradan başka bişey görmezler(işini iyi yapan zanâtçı ustalar alınmasın sözüm piyasada eli anahtar tutamayan ama dükkan açan şahsiyetlere)