Tofas Team

Tam Versiyon: Uygun fiyata slx 5 kol buldum alayım mı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-slx-orjinalll-coook-aciilll-110383828/detay

Arkadaşlar lastiksiz 150'ye bağlarım gibi. O lastiksiz 200 dedi ama pazarlığım iyidir.

150'ye verirse alayım mı? Benim lastiklere uyumlu zaten. Fakat ortadaki T logolu kapakları falan yok galiba? Onları bulma şansım var mı? Bulursam da yan sanayi olur galiba zırt pırt üşer mi?
Yamukluk var ve çok fazla çizik var bunu takmakdansa kapakla gez abi boşa para verme , 150tl arabaya bakım yap daha iyi olur veya gaz koy gez 150tl jant için az gibi gelsede görüntüde çok bişey değişmeyecek balans tam tutmaz ve 100+ hızda sallanma vs yapabilir bunları düşününce 150tl vermek gereksiz.
hiç gerek yok kardeşim ilerde bi 150 daha koyarsın üzerine tertemiz jant alırsın
valla kardeşim bende dandik cmsler var 13 lük bi tanıdık benim jantları aldı muayene için bana kara jantları verdi kendi şahinindeki direksiyon pamuktu mubarek Big Grin duyduğuma göre orjinal jant direksiyona çok faydası oluyormuş ne kadar doğru bilemem
o görünen yamukluk başına bela olur bence alma
ha illa 150 liraya jant alacaksan ofsetli kara jant yaptır Smile
çıkmacılarda falan tek 5 kol jant bulabilirsin bence bu jantları 150tl ye veriyorsa al derim ben üzerine ince bi jant boyası attırırsın çizik falan kalmaz ince yanak lastiklerlede çok güzel yakışır arabana 150ye alırsın 100 tl masraf edersin ama çokta güzel olur bence makull..