Tofas Team

Tam Versiyon: xenon far ayarlama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar ucuz çin malı xenon far taktım fakat ayarlarını nasıl yapacağım yükseklik alcaklık far ayarları ve 6000 k kulanıyorum yolda çok uzun gözteriyor normal midir?
Standart far ile xenon kaliteli olsada baştan sağlıksızdır.Ayar yapmaya uğraşmayın götürün 5-10 lira birşey zaten düzgünce ayarlarlar.
Arkaşım en son çağreyi diyorsun,elektirik tamircisinin yapabileceği özel ağletlemi ışık ayarını yapıyor nedir? bilen var mı?
rot balanscılar felan ayarlıyor bizim burda genellikle oraya götürün güzel bi şekilde ince ayar çeksin sigara felan uzatın yapan kişiye biraz jest yapın on numara ayar çeker onlar.
ayneen farları bilgisayar gibi bi sistemle 5-10 liraya ayarlıyorlar..
Kendinizde ayarlayabilirsiniz farın arkasında iki adet ayar civatası var.Aracı düz bir zeminde duvarın önüne çekersiniz ayar yaparsınız ama sağlıklı olmaz cihazla en güzel şekilde ayarlarlar ücretide çok fazla değil onun için diyorum yoksa 50-100 liralık bir işlem olsa kendiniz uğraşırsınızda.
Tavsiyem halojen ampulleri takın sanayide çoğu dükkanda var gidip ayar yaptırın eve geldiğinizde xenonları geri takın xenonla far ayarı tam olmaz ışık gücü çok olduğundan
Teşekkürler arkadaşlar en kısa zamanda yaptıracağım bilgisayarlı ayar şart denedim ayarlamayı bi sonuç alamadım.