Tofas Team

Tam Versiyon: Kapı bağlı olan arka 2 lambalar.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
S.a
Kapıları açınca yanan şu arka 2 ışık düne kadar sorunsuz calısıyodu ampulu patladı soldakinin ampulunu değiştim sorunsuz 2si calıstı fakat yerine takarken kablolar birbirine değdi kıvılcım attı sonra daha calısmamaya basladı elle cevirince yanıyolar ama kapıya bağlı olan tarafa cevirince kapı kapalıykende yanıyolar açıkkende? acaba sorun nedir kapı switchlerine giden kabloda mu sorun oldu yoksa switchlermi bozuldu sürekli devreyi tamamlıyo?
kardes büyük ihtimal sigortası atmıstır sigortaları kontrol et. onlar zaten cevirince manuel olarak yanıyor onu cevirince kapı acıkta kapalıda olsa yanar takiii sen onu tekrar cevirip kapatana kadar. sn bi sigortaları kontrol et.
biliyorum usta ama 2 kademedede yanıyor ışık 1. kapılara bağlı olan o kademede kapılar kapalı olsada yanıyo açık olsada sigortalar sağlam.
kablolar eriyip birbirine mi yapıstı acaba kontrol ettin mi kabloları.
lambanın arkasındaki kabloları kontrol ettm baska biyeri kontrol etmedm bende yapıştı diye düşndm
o kabloyu ve bu lamba tesisatını kontrol et bence boyle bi sıkıntı olabilir. benim amcamın basına geldi aracı yanıyordu bu gösterge panelindeki lambanın şasesi yuzunden sinyal verince kablolar yanıyo birbirine yapısıyo sigorta panelini felan yakmıstı dikkat et
tesistatı nerden geçiyo usta kapı switchlerinin?
halının hemen yanlarından geçiyor ama senin oraya gelen kabloalr tavandanda geçiyor olabilir o konuda fikrim yok yada onlardan asagıdan geciyor olabilir. özellikle sigorta panelinin oraya kadar felan takip et bak sol tarafa iyice bak. illa hemen ucundan yapısmıyor bu kablolar
Tamam usta.
Hocam arkada direkteki iki lamba ise onlar kitap okuma lambası diye geçiyor. Eğer onlarsa aracın sağ tarafında alt döşemenin altından geçiyor. Sağ iki kapıyı aç, basamakların olduğu plastiği sök, döşemeyi kaldırınca kabloları görürsün. O kabloların yanlış bilmiyorsam iki tanesi Lambalar için, biri direk besleme, diğeri kapı siviçlerinden besleme.
Eğer daha önce tesisat oynanmış ise ve kabloların yarıdan sonrasına ek yapıldıysa, genelde oto elektrikçi arkadaşlar orta direğin hizasına gelecek şekilde ek yaparlar oralara bir bak derim.
Sayfalar: 1 2