Tofas Team

Tam Versiyon: Ankara Şaşmazda karbüratörcü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Ankara şaşmazda Düz motor karbüratörü bakım yapacak usta aranıyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
düzgün adam bulursan banada söyle Big Grin
Şaşmazda karburatörcü yok Ostimde karburatörcü bayram usta veya ivedik 21.caddede serdar usta ikisinden birine git başka kimseye gitme oyuncak ederler.
Sincan sanayide bi tane karbüratörcü vardı diye hatırlıyorum. Bilen var mı?
Ben Ankarada 2 sene önce yaptırmıştım Bayram ustaya ostimde benzin kaçırıyordu hava alıyordu o aracı sattım ama çok memnun kalmıştım benzinde 180 vurmuştum hiç o hızları görmemiştim ondan önce. Bu arada o ustanın yaptığı gaz ayarını ben daha kimseye yaptıramadım zıpkın gibi olmuştu araç. Ankaraya yolum düşünce tekrar gideceğim ona. Bayram ustadan şaşma derim veli nimet adam.
(02.02.2024, 23:14)Washiyoda yazdı: [ -> ]Ben Ankarada 2 sene önce yaptırmıştım Bayram ustaya ostimde benzin kaçırıyordu hava alıyordu o aracı sattım ama çok memnun kalmıştım benzinde 180 vurmuştum hiç o hızları görmemiştim ondan önce. Bu arada o ustanın yaptığı gaz ayarını ben daha kimseye yaptıramadım zıpkın gibi olmuştu araç. Ankaraya yolum düşünce tekrar gideceğim ona. Bayram ustadan şaşma derim veli nimet adam.

Hocam ostime gidemediğim için sincan sanayide ören oto karbüratöre yaptırdım. Araba şu an kaportada tabanı yapılıyor. Araba çıkınca karbüratörü takınca ne olduğu çıkacak ortaya. Komple karbüratör bakımına 800 TL verdim. Dıştan tertemiz yapılmış gibi duruyor. Daha önce arkadaşım da yaptırmıştı benzine geçmediği için. Memnun kalmıştı Mehmet ustadan. Aktaş otodan kepte aldım. Mikseri üzerinde. Nasıl yapılacağını lpg ayarlamasını bilmiyorum ama bi şekil takmaya yapmaya çalışacağım.
Uzman karbüratör düz motor aracimi götürdüm süper yaptı öneririm, tavsiyem başka yerde risk arama gerçekten işini temiz titiz yapan biri