Tofas Team

Tam Versiyon: polomun stoplara kırmızı folyo
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar polo classic aracımın stoplarına kırmızı folyo yapacağım.Aracımın geri vites lambası tek ve arka sis lambası tek olarak üretilmiş .Ben ise komple yapacağım fakat geri vites kısmını bırakacağım sinyaller falan kırmızı olacak aşağıda resim paylaşıyorum sizlerden ricam fotoşop ile yaparmısınız ? Ve haziranda fenni muhayenem var sıkıntı olurmu sinyallerin kırmızı yanması ? .

[Resim: 2rmv9c0.jpg]

Buda başka bir arkadaşın yapmış olduğu uygulama güzel olacak ya Smile
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcRSvBDy4Wc9RiMjlVWH4es...uS7sTABdSQ]
bence stoplar böyle daha güzel size tavsiyem öncelikle ön turuncu sinyallerden kurtulup beyaz sinyal lambası almanız olur. beyaz sinyaller daha güzel ve yeni versiyonlarda var. beyaz sinyal lambası muayenede de sorun çıkarmaz.
Pekı sana bır sey soracam 2. resimi ele alırsak gerı vıtes lambasınada folyo cekmıs ve kırmızı yanacak bılmeyen bırı anlamaz ve allah korusun kaza sebebı ben senın yerınde olsam stoplarla ugrasmam
(11.02.2013, 10:07)mc sehzade yazdı: [ -> ]Pekı sana bır sey soracam 2. resimi ele alırsak gerı vıtes lambasınada folyo cekmıs ve kırmızı yanacak bılmeyen bırı anlamaz ve allah korusun kaza sebebı ben senın yerınde olsam stoplarla ugrasmam

Geri vites lambam tek zaten ben o kısma yapmayacağım.
Okuldaki derslerde photoshop olmadığından pcdeki program yaklaşık 2 aydır crack yapılmayı bekliyodu bende de 1 yıldır bi boşlama vardı hiçbirşey yapasım gelmiyodu Kerem aracın bahane oldu crack yaptım senin shopda aradan çıktı Big Grin Sadece sinyalleri yaptım folyo kırmızısını tutmayabilir ayrıca kırmızı yerlere tekrar folyo çekersen aydınlatması azalır tavsiye etmem.
Bu arada sarı renk gerçekci olarak anca bu kadar kırmızı oluyo daha kırmızıda yaparım ama çok koyu oluyo oda kötü duruyo

[Resim: HqCtcIC.jpg]
(11.02.2013, 19:07)kadireren yazdı: [ -> ]Okuldaki derslerde photoshop olmadığından pcdeki program yaklaşık 2 aydır crack yapılmayı bekliyodu bende de 1 yıldır bi boşlama vardı hiçbirşey yapasım gelmiyodu Kerem aracın bahane oldu crack yaptım senin shopda aradan çıktı Big Grin Sadece sinyalleri yaptım folyo kırmızısını tutmayabilir ayrıca kırmızı yerlere tekrar folyo çekersen aydınlatması azalır tavsiye etmem.
Bu arada sarı renk gerçekci olarak anca bu kadar kırmızı oluyo daha kırmızıda yaparım ama çok koyu oluyo oda kötü duruyo

[Resim: HqCtcIC.jpg]

Saolasın Kardeşim. Smile
Stoplarıma kırmızı folyo hala aklımda fakat 4 ay sonra muhayenem var yapsam 4 ay sonra çıkar mı ? Nasıl çıkarırım. ?
Kerem ucundan tutup çekcen direk çıkar zaten kopar tekrar ucunu kaldırıp çekcen , altında leke kalırsada kolonya ile bile temizlenir veya tinerler sorun yok yani.
Açtığın önceki konuyla bunu birleştirdim zaten aynı soruyu o konuda da sormuşsun tekrar konu açmakla hata ettin
2 yorum üst üste yasak olduğu için ve nasıl çıkaracağım hakkında yukarda sormamıştım .O yüzden tekrardan konu açtım teşekkür ederim konuyu birleştirdiğiniz için.
Sayfalar: 1 2