Tofas Team

Tam Versiyon: renk değişikliği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
hayırlı geceler arkadaşlar aracıma renk değişikliqi yaptıracam siyahtan kırmızıya çevirecem ruhsata işletmem için ne yapmam gerek ne kadar maliyeti olur aracımın 11.ci aya kadar muanesi var 1 hafta içinde renk değişikliqi yapacam muaneye hemen sokmam gerek mi yardımcı olursanız sevinirim
araç sahibinin Kimlik Fotokopisini ve aracın Sigorta Poliçesinin Fotokopisini ruhsat fotokopisini mutlaka çekin
-Aracınızı boyattığınız yerden mutlaka Fatura almanız gerekiyor. boyanan aracın plakası ve yeni rengi tam olarak bu faturada bulunmalı! Faturaya yazılan renk aynen ruhsata işleniyor.
-Aracınızın borcu olmadığını kontrol edin!
-Araç ruhsatınız, gerekli fotokopiler ve boya faturanız yanınızda dursun Ek-1 formu doldurtmanız gerekiyor. Formu doldurturken sadece yeni rengi farklı yazdırıyorsunuz diğer herşeyi aynı yazdırıyorsunuz. Faturada yazan rengi yazdırdığınıza emin olun. Ruhsattaki herşeyin eksiksiz ve hatasız yazıldığını kontrol edin!
-Bu belgelerden sonra muayene istasyonuna gidiliyor.sıra almanıza gerek yok ,renk tespit işlemi için muayeneye herhangi bir ücret ödemiyorsunuz!

Yeni ruhsat için aracın bağlı olduğu yani ruhsatta yazılan ilçeye değil kimin üstüneyse onun kayıtlı olduğu emniyete gidilir,evrakları verirsiniz ücreti tam hatırlamıyorum.gecen sene 120 civarıydı,sizden belgeleri alıyorlar ertesi gune ruhsatı veriyorlar.
çok tşk ederim hocam aydınlattınız için
Rica ederim yardımı olduysa...İŞlemleri bitirdiğinizde masrafları ve neler yaptığınızı buradan paylaşırsanız diğer ihtiyacı olan üyelerimiz de faydalanırlar.
tabi hocam nedemek
Benim netten okuduğum kadarıya boyattınız veya aracı kaplattınız diyelim ordan aldığınız fatura ile renk değişimi ruhsata işletmek için 1 ay süreniz oluyo.Polis durdurduğunda ceza yazamıyo 1 ay boyunca.