Tofas Team

Tam Versiyon: Bir kaç soru
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar aracıma ses ve performans için headers egzos takmayı düşünüyorum ama merak ettiğim kullananlara sormak istediğim şu aracın yakıtı ne kadar fark ediyor hemen hemen ?
abi kunlanmadım ama manifold4lü olunca daha rahat hava çıkışı oluyo diye biliyorum ondan biraz fazla yakıyo deniliyor ama ses versin diyosan 51lik düz boru yap bitanede egzos çatlattınmı doyulmaz bi ses yakalarsın.
Aklıma tek takılan bu yakıt konusu, birde yuvarlama maliyeti ne olur bana? Ama böyle sessiz sessizde olmuyor acaba vanalı egzos falan mı taksam dersin kardeşim?
abi yakıta illa bi kaç bişey yazan olur.ortalamada 150-200lira arası bişey tutar aç kapa en iyisi
Takım olarak zaten en son 230tl di 4lü + 51lik ortaya kadar boru + vanalı kargo kimden bilmiyorum ama sen ödersen + kargo + manifolt ve eksoz montajı 70-80 tutar gibi elektrik sen çekersin onuda ustaya yaptırırsan 10tl anlaşırsınız.
Performansa gelince teorik olarak gaz rahat çıkcak onun için düşük deviri öldürür yüksek devirleri canlandırır vana açıkken yüksek devir daha canlı olur e sende yüksek devir çevirirsen çok yakar.Ben takıyım kapalı yakıt tasarrufu modunda geziyim dersenfaydası çok olmaz ya basacan yüksek devirde faydasını görcen yada yokuşlarda rahat eder araba orda faydasını görcen
220 düşmüş fiyatıda
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-adana-eksoz-sesli-hedirs-kompile-dortlu-manifolt-58763196/detay
Vanalı en iyisi ama hem sesli hemde sessiz kullanmak içn uygun o kadar para vermek istemessen orta susturucu kalsn abarth susturucu takılabilen egzosdan al istgnde tak istemdgnde çıkar
onur usta headers atınca düşük devirler ölecek şakin kullanamayacaksn mecbur sıkıstıracaksın basacaksın ögrenci adamız tavsiye etmem ama ses olsun ya yeter dersen bende yapcam aynını sadece elektirikli orta eksoz alacam bnmde tek sıkıntım patlak gibi ses vermesinden süpheliyim.
Valla kullanmış biri olarak basmazsanız yakmaz ama o sesi duyup da basmamak elde değil Smile
bu ses olduktan sonra 4000 devirden aşagı inilmez Smile
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Bence biraz paraya kıyıp vanalı yapmak en iyisi diye düşünüyorum. Smile