Tofas Team

Tam Versiyon: aracın teybi ve tavan lambası çalışmamaya başladı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar, herşey normalken bir anda aracın teybi ve tavan lambası çalışmamaya başladı. Problem hakkında yardımcı olabilir misiniz.
Sigara işaretinin altındaki sigorta atmış sigorta kutusunda
@Falcon417 Mustafa abi sigorta ile ilgili konu açılmışken hemen ufak bir soru sorayım. Çatçat korna taktırdığım için titretici korna rölesi aldım taktım ama bu sefer de sigorta kutusunun koruma kapağı kapanmıyor rölenin boyu uzun geliyor sanayiye gittim baktım daha kısasını bulamadım. Ne yapabilirim?

[Resim: kapak.png]
(07.12.2023, 18:40)Falcon417 yazdı: [ -> ]Sigara işaretinin altındaki sigorta atmış sigorta kutusunda

@Falcon417 baktım normaldi ben yine sigortaları kontrol ettim atık yok

Ve merkezi kilitde çalışmıyor
Merkezi kilidi neye bağladılar bilemem onun kablolarını kontrol etmek lazım lakin tavan lambası bagaj lambası teyp çakmaklık hepsi sigara işareti olan sigortaya bağlı inşallah kutu bozulmamıştır
Tamamdır teşekkür ederim. Yarın kontrol edicem
başka sigorta takıp dene belki dibinden filan patlamıştır
@Falcon417 Bende sanel marka var abi üstteki rölelerden 6mm daha uzun acaba attığın üstün marka röleyi alsam boyutu aynı mıdır acaba .
@ykeles  Sigorta kutusu kapağı kullanmadığımız için titreyen rölenin engel olmasına rastlamamıştım elonun sitesinden baktım normal röle 23mm titreyen 33mm yüksekliğinde diyor arkadaşım kullanıyor şuan titreyen röle ondakinin boyutları çok farklı değildi onunkinin markasını öğreneyim işini görecekse yüksek değilse aynısından aldırırım sana da
Sayfalar: 1 2