Tofas Team

Tam Versiyon: Lpg kokusu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Aracima gaz aldıktan sonra yaklaşık 3 4 dakika yoğun gaz kokusu geldi aracın içine . Kaput baktım herhangi bir sorun yok. Lpg dolum ağzına gelen borudan kaçak gibi birsey(gaz dalgalanmasi) gördüm suanlik bir sorun yaratirmi maliyeti ne olur
Dolum ağzı ile depo arasındaki bölümden yapardı eskiden (kaput içi sorun yok dediniz yinede detaylı kontrol edin ihmale gelmez.
dolum ağzında gaz olmaması lazım normalde.  emin misiniz oradan olduğuna? belki gaz dandıktır kokuyordur?
Aldığınız gazdan koku yapabilir başıma gelmişti. Ama lütfen kaçak testi yapın ihmale gelmez.
(16.11.2023, 02:32)TÜRK_EGiNLi yazdı: [ -> ]Dolum ağzı ile depo arasındaki bölümden yapardı eskiden (kaput içi sorun yok dediniz yinede detaylı kontrol edin ihmale gelmez.

Evet ordan bi miktar kaçırıyor ama herkes normal ordan olması diyor yinede değiştirmek lazim

İlk defa aldım böyle birsey oldu dediğiniz gibi gazda sıkıntı olabilir
Dolum ağzı kaçak yapabilir ama şamandıra ile birlikte kontrol edilmesi gerek
Araç durduğu yerde gaz bitirebilir dikkatli olmalısın
Ticaride başıma gelmişti, Boğaziçi köprüsünde arkamdaki arabaya çarptı o ufaktan bana dokundu fark etmemiştim gece gaz aldım koku yapınca anladık hatta kesilene kadar beklemiştim ertesi günü yaptırmıştım ihmale gelmez bu tip durumlar.
@Falcon417 dolum ağızı tek yönlü değil mi? lpg çıkışta yapıyor mu?
@DarkredBlue61 Dolum ağzı bilyalı ağızdan şamandıraya kadar olan borudaki gazı sızdırabilir yanına bir de şamandıra kusurluysa depoda gaz bırakmaz araç durduğu yerde gaz tüketir
En yakın zamanda lgpciye gidin ihmale gelmez ayrıca sigara içiyorsanız arabada ve araba çevresinde içmeyin. Ablamın 206 sında da yoğun bir gaz kokusu geliyordu ertesi gün ustaya gittik kaputun altındaki lgp hortumunda ufak bir yırtık olmuş hortumu değiştirip çözmüştük. Eğer yakın zamanda ustaya gidecek vaktiniz yoksa gidene kadar benzinde kullanın arabayı.
Sayfalar: 1 2