Tofas Team

Tam Versiyon: Amerikan parktan ceza yiyen varmı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar amerikan park taktırıcam ama bi polis arkadaşım yasak filan dedi kafam bulandı forumda amerikan parktan ceza yiyen varmı yada gerçekten yasakmı ?
Not:Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum
Amerikan park yasak.Sinyalle karıştırabilir olduğu için karşıdaki sürücüye yanlış mesaj verir.Huysuz bi polise denk gelirseniz cezayı yapıştırır ama pek fazla ceza örneği yok çevrede.
bu amerikan sınyal yuzunden kaza yapıodum.. dun bi civicte takılıydı kısık yanmıodu benımde boş anıma geldi döncek dıe atladım onune 1 karış kala durdu adam ömrumden ömur gıttı guzelce de bı sovdum ama..
bizim burda var ceza yiyen anlycagın kesen kesiyo
Konuyu "Genel Sohbet"e taşıdım.
vay yasak olamaz adı ustunde amerıkan park ital aracların cogunda var
(12.02.2013, 14:01)mc sehzade yazdı: [ -> ]vay yasak olamaz adı ustunde amerıkan park ital aracların cogunda var

Adı üstünde mi?Burası Amerika mı Wink Amerikan park sadece Amerikaya özel üretilen araçlarda vardır.
her ne kadar yabancıların ismini alsada sen bunu polise soylesen burası türkiye arkadasım der. he senin aracın gelmiştir yurt dısından harbi amerikandır. o zaman dersin kardes sokemedik sökülmüyo yksa sinyal calısmıyo bi bahane bulursun tesisatı yeni çekecek usta bulamadm gibisinden. ama şahin doğan veya diğer avrupa arabalarda zaten amerikan parkları yapan bi araba boş olmuyo sadede olsa modifiyesi oluyo ne için yapıldıgı belli oluyor. bence güzel duruyor bizim araclarda ama tampon tipi daha hoş el becerisi iyi olan tampona yapsn cezasıda yok Smile
Yani ceza yokmu tampona ?
(13.02.2013, 00:18)Solano06 yazdı: [ -> ]Yani ceza yokmu tampona ?

tampondakinde sıkıntı olmuyor abi onların amacı aracı yan taraftan fark edilmesini saglamak onun için sorun olmuyo kullanıyoduk biz 4 numara cam fimi vardı jandarma durdurdu aksamdı baktı etti sağ sola arac guzel olmsta su filmleri söktür dedi.
Sayfalar: 1 2