Tofas Team

Tam Versiyon: Tofaş Şahin Korna Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba forum sakinleri. 95 Model Şahin aracım var. Direksiyonu çevirirken bazen Korna basmama yapıyor. oto elektrikçiye gittim 1 saatten fazla uğraştık düzeliyor biyerden sonra yine direksiyonu çevirirken arada basmama yapıyor. direksiyonun altındaki göbeği değiştirsekte yine bi zaman sorna aynı sorunu yapmaya devam eder dedi. başına gelen yada yardımcı olacak birileri çıkarmı. bu ay 2. muayeneye giricem ilkinde korna basmıyor diye kaldım biran önce bu sorunu çözmem lazım. yeni parça taksak sorun çözülürmü yada orjinal parçaya nasıl bir işlem yapsak çözeriz bu sorunu cevaplarınızı bekliyorum.
Sinyal kolunun üstünde iki tane sarı çubuk var direksiyon onların üstüne oturuyor korna çubuğu bunlar direksiyona teması kesiyorsa korna çalmaz perçinleri bollaşıp çubukların kaymasına sebep olabiliyor spreyli yapıştırıcıyla sabitlemiştim ben bi de sinyal kolunu direksiyona az bişey yaklaştırmakta gerekebiliyor

Ve son olarak şu linkte bir tanışma konusu açmanı rica ediyorum https://www.tofasteam.com/forum-karadeniz-bolgesi-72
Alt bakalitin orda 1 tane vida mevcu onun tam sıkılı olduğundan emin olun, benzer sorun yaşamıştım vida takılı değilmiş takınca düzelmişti..