Tofas Team

Tam Versiyon: Benzin lpg
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar araba marş vuruyor ama çalışmıyor lpgde. Ama benzine alınca çalışıyor.Bu sabah çıktım bu sekilde yaptı geri eve döndüm .
(15.07.2023, 19:29)Frknkrt1 yazdı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar araba marş vuruyor ama çalışmıyor lpgde. Ama benzine alınca çalışıyor.Bu sabah çıktım bu sekilde yaptı geri eve döndüm .

LPG kesicisini kontrol etmekte fayda var. 
Gaz ayarı bozuk olabilir, LPG beyin uzerindeki sarı pirinç vidayı biraz açarak dene birde. 

İşin uzmanları da yardımcı olacaktır ☺️
Birisi Varsa Kontağı Açsın Lpgde Regulatörün Çıkışını Dinle. GAz Salıyor Mu Ediyor mu Belki KEsicilerinde Sorun Vardır. Tam Açmıyorsa Lpgye Salmaz.
Düğmeyi ortaya al marş dönerken lpgye geç bak bakalım çalışacakmı
Doğrusu lpg kesicileri tam açmadığından çalışmıyordur lpg beynine röle bağlanması sorunu çözecektir muhtemelen
Beyler mrblar.Slx kullanicisiyim.Gecen arabayla misafirlige gittim sorun yoktu.Sonrasinda eve dönmek için çıktım bi 100 metre gittikten sonra caddeye dönüş için durdum o an birden arabanın sesi degisti. Şu an yarış arabası gibi bağırıyor.Gaza dokunmadan gır gır gır efsane sese dönüştü.Gaz pedalına basıncada araba kükrüyor bildiginiz..Sebebini bilen var mı
Yağmurlu bir günde egzoz gruptan ayrılmış, hafif basınca da patlamış, ceza yemeden evvel hemen egzozcuya gitmen lazım 
(20.03.2024, 08:28)Frknkrt1 yazdı: [ -> ]Beyler mrblar.Slx kullanicisiyim.Gecen arabayla misafirlige gittim sorun yoktu.Sonrasinda eve dönmek için çıktım bi 100 metre gittikten sonra caddeye dönüş için durdum o an birden arabanın sesi degisti. Şu an yarış arabası gibi bağırıyor.Gaza dokunmadan gır gır gır efsane sese dönüştü.Gaz pedalına basıncada araba kükrüyor bildiginiz..Sebebini bilen var mı
Mutlulukla yorum atmışsın ama eksoz boğaz contasına dahil bakılması gerek eksozcuya çek tabi hemen Smile