Tofas Team

Tam Versiyon: Ön teker bilya
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar iyi akşamlar arabama 2 ay önce Şişmanoğlu otomotiv den SKF marka sağ sol ön teker bilya kiti aldım eski bilyalarda sorun olmamasına rağmen takıntılı olduğum için değiştim şuan teker bilyalari ötüyor 2 aylık daha tekrar degisecem hangi marka önerirsiniz sağlamlık ve dayanıklılık açısından
Maalesef SKF artık eskisi gibi değil. Aynı hatayı bende yaptım SKF aldım. Hemde eski seri diye. 2 ay dayandı. Gmb aldim. 3 ayı geçti sıkıntı yok.
Gmb alabilirsin :ok
oes  kutusu içinden çıkan skf yan sanayi aldanmayın ...
en mantıklısı gmb dir şuanda 
beyaz gres kullanın
Teşekkür ederim cevap verenlere Gmb alıyorum
Markayi bilemedim amma galiba o markaydi bir ara 3 ay gibi bir sürede tekrar teker bilyası degistirmistim
Voe marka bilya öneririm. Gres G93 olursa on numara olur babiş
Arkadaşlar havalar ısındı hem ondan hemde aşırı sert virajlar bilyayi yıpratıyor konuyu gördüm yazıyım dedim daha geçen hafta aynı sorun başıma geldi sağ ön teker çok ses yapmaya sesten korktum defransiyal sandım . Safta baktım ve sanjumandan korttum . Teker çıktı bugün sabah sağ sol tekrar değiştirdim voe marka parcacidan aldım 300 TL bugün taktım üzerindeki de aynı voe 3 yıl önce değiştirmiştim çok iyi gitti . Tavsiye ederim ama daha kaliteliler var bence fazla para vermeye gerek yok bilinçli kullanılırsa uzun zaman gidiyor . Sarı rulman gresi kullaniyorum Shell marka çok iyi .
Araci alali 6 sene oldu.ön teker bilyasi hiç degismedim.söküleceği zaman özellikle markasina dikkat edeceğim