Tofas Team

Tam Versiyon: kaloriferi acınca gaz kokusu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
ara ara fark ediyordum ama hiç araştırmak nasip olmadı bugun yine fark ettim kaloriferi acınca içeri gaz kokusu geliyor. 1-2 km gidince arac ınısınca geciyor. Belkide gecmiyordur ben alışıyorumdur.Bu nedne olabilir acaba beyin suya gazmı veriyor.Yoksa arac soguk oldugunda çiğ gazmı atıyor.
ewt ya aynısorun bendede var beyınım yenı daha 1 ay oldu neden yaparkı ne
Benim eski regülatörümde sarı pirinç vida kendi kendine açlılırdı..Vida açılınca da vidanın altından sızıntı olurdu ve koku yapardı.
Soğukken çiğ gaz atma olayı olur ama kaçak da olabilir.Benzinde çalışıyorsa aracınız geceden benzinde bırakıp ısınınca gaza alıp deneyin.Yine koku yaparsa lpg cide kaçak kontrolü yaptırın.İhmal etmemek lazım.
saten kalorifer petegi dısarda gelen havayı sıcak hava olarak geliyo pervane dısarda cekyi yani motor içenden onun için sende kaloriferi açinca motor kaputun içindeki hava alıyo havayı içeriye ceken pervane hava flitresine yakın olduggu için havalarda soguk oldugu için aracı calıstırdıktan sonra isinasıya kadar gaz kokar sende o zaman acıyosan ondan içeri koku gelir bendede oluyo sogukkene actıgımda ustaya sordumbişey olmaz normal dedi ama istersen ustana göstere bilirsin ama bişey yok
bende sordum gazı çig attıgından olur dedi bi getir gaz ayarı kontrol edelim dedi .gidip baktırcam ihmale gelmez