Tofas Team

Tam Versiyon: Sislerdeki xenonlardaki gariplik
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaslar aracımda sislerde xenon war ayrı dugme cekili direksiyon bakalitinde takılı ve roleli bi tesisata sahip ama onceden az olurdu bu ara sıklastı sisleri acınca bazen sag bazen sol xenon yanmıyor acıp acıp kapatıyorum bazen geliyor bazende biraz bekledikten sonra geliyor ama yandıktan sonrada asla kesilmiyor ben kapatmadan sorun nerde şaseleri pek iyi yerde değil tam şase almıyor olabilir mi.
Mustafa o bazı araçlarda yapıyo , beyinlerden kaynaklı sanırım gecen bi doğanda da öleydi aç kapa yapınca düzeliyo. Bende araştırıyım ama balastla ilgili sanırım. (Balast bozuk olduğundan değil sadece balast bazen öle yapıyo bozuk değil yani)
(04.02.2013, 00:57)kadireren yazdı: [ -> ]Mustafa o bazı araçlarda yapıyo , beyinlerden kaynaklı sanırım gecen bi doğanda da öleydi aç kapa yapınca düzeliyo. Bende araştırıyım ama balastla ilgili sanırım. (Balast bozuk olduğundan değil sadece balast bazen öle yapıyo bozuk değil yani)

anladım kardesim sase almıyo olabilirmi peki..
Olabilir denemek lazım , şuan için bildiğim kadarıyla balasttan mesela bazı xenonlar avrupa araçlarda kırpma yapıyo sürekli çok ufak bi kapanıp açma gibi oluyo senin sorunda aynı öle bişey bence.
Bugun veya yarında dükkana çıkcam ustayada soruyum bi nelerden yapar buraya yazarım sonra.
kadir senden haber bekliyorum sebeblerini halledelim bi ya