Tofas Team

Tam Versiyon: Ön göğüs boyama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
SelamünAleyküm herkese. Hep uygulamayı düşündüğüm ama bir türlü nasıl yapacağım konusunda kararsız kaldım ve sizlere danışayım dedim Smile
Benim arba 1992 model kırmızı şahin. Bu modellerde ön göğüs sanırım kahverengi felan oluyor. Ama benden önceki sahibi siyaha boyamış ama boya atmaya başladı. Şimdi ön göğüs dalmaçyalı gibi oldu. Kahverengi siyah karışık ben aslında orjinal kahverengi yapmayı düşünüyorum ama tonunu ayarlıyamam diye siyah yapım dedim. Neyse soruma geçeyim Smile BEn bu ön göğsü sökmeden nasıl boyayabilirim ? ?
Resimler burda .
[Resim: dscf7096l.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
Sökmeden zor. Sökmekte zor. Söktükten sonra takması daha zor.

Söktükten sonra plasdi tip olayınıı tavsiye ederim. çünkü boya yine atıcak ve kaliteli durmucak. çatlakları silikonla kapatıp ince bi zımpara atıp üstüne plasdi tip attınmıydı sıfır göğüs olmuş olur.
He arabaya biniciyim diyosan sıfırı 300 lira göğüsün alıp takabilirsin veya çıkma bulabilirsin.
(03.02.2013, 16:28)onr357 yazdı: [ -> ]Sökmeden zor. Sökmekte zor. Söktükten sonra takması daha zor.

Söktükten sonra plasdi tip olayınıı tavsiye ederim. çünkü boya yine atıcak ve kaliteli durmucak. çatlakları silikonla kapatıp ince bi zımpara atıp üstüne plasdi tip attınmıydı sıfır göğüs olmuş olur.
He arabaya biniciyim diyosan sıfırı 300 lira göğüsün alıp takabilirsin veya çıkma bulabilirsin.

Doğru diyorsun da. Ben şöyle ayakkabı boyası uygulama gibi birşey yapabilirmiyim diye düşünüyorum Smile Plasti dip olayına girersek söküp takmak lazım sıfır alırım onun yerine Smile Böyle ayakkabı boya fırçasıyla bir uygulama yapabilirsem güzel olucak diye düşünüyorum.
En iyi çözüm plasti dip sökmene gerek yok kenarları iyice sıkar soyulmayacak şekle getirirsen bişey olmaz. Kolay kolay soyulmuyo soyulsada spreyle rütüş yapınca yama gibide durmuyo sanki bişey olmamış gibi duruyo .(Kullanıcı yorumlarında bu şekilde)
Arkadaşlar söylemiş plasti dip yap gazeteyle kapatırsın sıcrıcak yerleri difizörleri felan :G tertemiz olur.
Gazete ile kaplayın ama sıçramasından korkmayın kuruyunca folyo söker gibi ele geliyo zaten , 400ml 50tl ayrıca büyük gramda paketleri var.
DAha ucuz maliyetli bir seçeneğim yokmu ? Bu aralar malum kış Big Grin Artık bir farklı bir çözüm bulamazsam plasti dip yapıcam yaza doğru Smile
Plasti dip beni aşar dersen boya gelmesini stemediğin yerleri delikleri vs gazete ve kağıt bantla kapatıp zımpara ve uygun bi sprey boya uygulanabilir ama çok uzun soluklu olmaz. Göğüse ayakkabı boyası uygulanır mı dersen olabilir, göğüsteki çatlağa ben özel bağlama üretilirken çıkan toz talaş ve onun ahşap yapıştırıcısını sertleştiriciyle sıktım, donunca zımparalandı ve üzerine ayakkabı boyası sürdüm. Ele falan bulaşmıyor ama çok sürülürse nasıl tepkir bilemem
daha önce göğüslük tamir etmiş ve boyamış biri olarak anlatayım sana, ucuz maliyetli bişey istiyorsan bu sana daha yüksek maliyet olarak geri döner ısıya dayanıklı sprey boyalar var ondan uygulasan bir nebze iyi görünür ama bu tarz uygulamalarda boyanın zemine yapışması için astar uygulaman lazım bunuda sağlıklı yapabilmen için göğüslüğü sökmen gerekirki zor bir iştir hele takması ağlatır adamı..yüzeysel zımpara yapıp sprey boya atsan dahi boyada atmalar olacaktır.. sökmeden heryerini gazete ile kaplasan dahi 4 kapı açık ben boyarken genede taşmalar oluyordu ve içmede sinmemişti en sonunda plasti dip uygulaması yaptım sonuç fena değildi.. sadece boyamakta iş görmüyor resimde gördüğüm kadarıyla torpido kapağıda çatlak onun yenileri var bildiğim kadarıyla onun yenisini al imkanın varsa.. ayakkabı boyası ile boyaman iyi olmaz her ellediğinde boyanın eline geldiğini görürsün en basiti silemessin, ama tamponda marşpiyerde işe yarıyo geçicide olsa... iyi forumlar
ayakkabı boyası tutmuyor bende denedim alt kısımlarda falan. boyama işlemini bende yapacaktım ama söküp takması zor geldi üşendim birde Smile çarşıdan 15 liraya 1 metre suni deri aldım zımparalayıp bali ile yapıştırdım. plasti-dip daha güzel durur ama söyleyeyim. boyarsanda çok atar benimde gri konsol.
Sayfalar: 1 2