Tofas Team

Tam Versiyon: sprey boyayla tampon boyama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
ufak bı kazadan sonra sanayıyi zıyaret etmıstım e solmus tamponlarımı boyuyayım dedım sprey boya aldım aldığım yer uzay aracı boyası demıstı ama sımdı ısmını bıle hatılamıyorum Smile
ve suan pişmanım cunku boya atmaya basladı
sprey boyayla boyamayı bende düşünüyodum fakat boyanın attığını senden duyunca vazgeçtim..Big Grin
yapma abı sakın mındar olur valla ....ama yapılırsa da uzaktan tutulsun kutu oyle sıkılsın
e senın arkadas bıde bı kova yapsın herkese bı bardak arta kalan bana Big Grin
Bende aracımın tamponlarını sprey boyayla boyadım fakat zamanla atmaya başladı bende tekrar zımparalayıp boyadan önce astar boya attım sorun düzeldi. Size tavsiyem boyamadan önce astar boya attıktan sonra boyarsanız atma olmaz.
(01.02.2013, 20:39)supragt yazdı: [ -> ]Bende aracımın tamponlarını sprey boyayla boyadım fakat zamanla atmaya başladı bende boyadan önce astar boya attım sorun düzeldi. Size tavsiyem boyamadan önce astar boya attıktan sonra boyarsanız atma olmaz.

ugur abı Smile bızım tamponlar ayakkabı boyasıyla sıfır gıbı oluyor
Kardeşim ben söyleyim size Smile İlk başta güzel bi şekilde yıkayın tamponu , bi kutu vazelin alın ve tampona güzel bi şekilde yedirin. üstündende ayakkabı boyası ile geçin sonra farkı görün Smile Boyanın cıkması cok zor Smile
Vazelin yağlı bi madde.onun üstüne ayakkabi boyası tutuyor mu ya Confused
ayakkabı boyası en iyisi, diğerleri ya kısa çözüm ya da çatlak yapıyor
plastik aksam boyama işi biraz sıkıntılı bir iş Smile far altı çıtalarımı , üç bacak panjuru ve eski aynalarımı kendim boyadım bunun için boya haricinde tutması için ekstradan bi kaç manzeme lazım. Tampon boyama da en sağlıklı tutan akçalı boya ama bi süre sonra oda atma yapıyor. Diğer aksamlar için önce düzgün bi zımpara yapılmalı arkasından mumlu bezle silinmeli ( mumlu bezle silindiği zaman boyanın ve astarın zemine yapışması daha etkili oluyor ) daha sonra astarlanmalıdır. Astar kuruduktan sonra ince bi kat zımpara geçilip boya vurulmalıdır. Ardından ben vernikte uyguluyorum bu daha kalıcı olmasını sağlıyor.
Sayfalar: 1 2