Tofas Team

Tam Versiyon: Tofas Tampon Uzatma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Gecenlerde ufak bi kaza gecirdim nazar cıktı dedik gectik ama tamponun alt kısmında köse tarafnda bi ufak parca kırıldı. Sıfır orjinal bi tampon alıcam el atmısken 2 tampondan bi tampon yaptırıp uzatma yaptırsammı dye dusunuyorum dısa dogru. Yaptıran arkadasımız varmı eksisi varmı ? Ortalama isciligine ne alırlar ? Vizeden gecmeme gibi bi sorun olurmu v.s..
Valla canerim benim de projelerimin arasında.ızmirde sin madem buca dan arkadaşlarim var konusur yaptırırsin.100 ile 150 tl arası bişey tutuyor.inan bana arabanın duruşu değişiyor Wink
Aşırı uzatmadıktan sonra güzel duruyor.Far fıskiye kısmını da iptal ettirirsiniz güzel olur.
aşırıya kaçılmadıkça güzel oluyo abi benimde hoşuma gidiyo ve vizede karışılmaz gibime geliyo
nasıl yapıldıgı hakkında bilgi verebilrmisin fırat abi bende mrk ediyorm bu konuyu. güzel bir uygulama vizede sorun olmaz cünkü orjinal tampon aracı tanınmaz hale getirmiyor. sorarlarsa aracıma olası bi kaza için kaportama daha az hasar verilmesi için yapıldı. diyebilirsiniz.
Bi tamponun kenarları kesilip istenilen uzunlukta diğerine plastik kaynak yapıyorlar diye biliyorum.
(01.02.2013, 01:28)pisyanci yazdı: [ -> ]nasıl yapıldıgı hakkında bilgi verebilrmisin fırat abi bende mrk ediyorm bu konuyu. güzel bir uygulama vizede sorun olmaz cünkü orjinal tampon aracı tanınmaz hale getirmiyor. sorarlarsa aracıma olası bi kaza için kaportama daha az hasar verilmesi için yapıldı. diyebilirsiniz.

Öncelikle 2 tampon olması lazım.birini kenarindan kesip diğerine plastik kaynağı yapıyorlar.vize de sorun cikaracagini sanmıyorum orj oluyor nede olsa.tel den giriyorum eve gidince uzun tampon foto koyarim görmüş olursunuz
Asırıya kacılmadıgı surece on numara bi durusu var arka tamponumdada deformasyonlar var onuda degıstırıcem ön arka siyah bırakmayı dusunuyorum tamponları. Önü uzatıp 3 bacak logosuz panjur ve far karartmayla ön tarafı siyaha bürümeyi dusunuyorum sizce balköpügü renk aracta nasıl durur ?
abi bu uzatma tanponun maliyeti ne kadar buluyo
(01.02.2013, 09:36)ksk_cnr yazdı: [ -> ]Asırıya kacılmadıgı surece on numara bi durusu var arka tamponumdada deformasyonlar var onuda degıstırıcem ön arka siyah bırakmayı dusunuyorum tamponları. Önü uzatıp 3 bacak logosuz panjur ve far karartmayla ön tarafı siyaha bürümeyi dusunuyorum sizce balköpügü renk aracta nasıl durur ?

kara marsık gibi olur ne diyon sen.benim istediğim ve düşündüğüm şeyde o zaten.kafalar aynı Wink çok agresif bir görüntüsü oluyor arabanın.bak bak doyamazsın valla Wink

(01.02.2013, 11:43)hadron yazdı: [ -> ]abi bu uzatma tanponun maliyeti ne kadar buluyo

yeni tampon alsan 60 tl. 100 150 arasıda plastik kaynağı ve işçiliği var 200 tl yi bulur kardeşim
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6