Tofas Team

Tam Versiyon: Geridönüş hortumundan benzin geliyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
aracın deposunu fulleyince geri dönüş hortumundan araç gazda dahi olsa benzin geliyor karbüratöre karıştırıyor ondan dolayı depomda da kaçak var depodaki kaçaklar tamir olur mu geri dönüş hortumundan benzinin gelmesini nasıl engellerim
depo çürümüştür. tamır yaparsın kaynak vs yapılır ama 3 5 sene sonra geri aynı olur. o yüzden pek önermem
Çekvalf tak geri dönüş hortumuna
@DarkredBlue61 başka ne gibi bir işlem yapabilirim depoya

@Falcon417 kim takar tamirci mi elektrikçi mi
başka işlem yok. yani slikon vs de olmaz benzin vurursa geri döker eder. sunfix vs diyeceğim ama onada garantı veremem. bu sefer yakıt hattına düşer eder tıkatır uğraşır durursun. maddiyat el vermiyorsa sök kaynak attır olmadı. içerden dişardan güzelce astar + 2 3 kat astar + boya atman lazım belki o zaman paslanmaz. tabi bu süreç biraz uzun olmalı kı boya düzgünce yapışsın. yoksa içeriye birşey yapmazsan kaynak noktalarından yine paslanmaya başlar eder bir anlamı kalmaz.
kaynağın üstüne kendim astar boya vs atsam yine de paslanma yapar mı
@HDemirci düzgün atılırsa 3 5 yıldan fazla getirir seni. dediğim gibi kaynak metalın özelliğini bozuyor halıylede hem içeriden hemde dişaridan güzelce astar + boya atılması lazım kı terkar paslanmasın.

bizimkide delinmişti boyattık ettik  yıne kaçırmaya başlamıştı.sonunda komple değişti. lastiğin yanında bizim depo o yüzden sürekli suyu yiye yiye çürüyor. senin ki bagaj içinde ise çok daha uzun gider.
bagaj içinde hocam
olmadı kaynaği vur geçya uğraşma. depoyu boşalt güzelce üstten şamandıradan elini sokup kaynaklı yerleri güzelce astar boya filan yapar takarsın olmadı. depoyu kendin sök getir bence ondan ücret almasınlar bi daha
Çekvalfi kendinde takarsın geri dönüş hortumuna bir adet çekvalf koyacaksın
Sayfalar: 1 2